Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. sta poredim jbt. dolazi nakon debele povrede, propustio celo prvenstvo.
    naravno da nece da dodje u finale i da startuje utakmicu.

2. Inače Melkora sam pitao pošto ih je on poredio
    Benzema je trenutno najbolji napadač na svetu jbg

3. Ulog je preveliki a ima godina da mu se jebe ako postoji promil šanse za koju sam sad od Melka saznao igraće pa sve nogu da bi slomio

4. Benzema je trenutno najbolji napadač na svetu jbg

lele lele

5. Ide njima ovo sa Žiruom očigledno, ja ga ne preferiram baš nešto al dobro, daje golove, doguraše do finala. Benzema iz povrede izašao, van ritma je, teško da će da dobije minute - možda ga uvede u sedamdes petom na tri nula, da dobije aplauz i zaigra malo.

6. Klasik melkor krindz fest ovde vidim

7. klupski Žiru = panjina nivo Pantelić
    francuska Žiru = Žiruinjo

8. Grizman opet rastura kao prošlo svetsko prvenstvo.

Ali cenim da će za najboljeg igrača da proglase Modrića, iz male je zemlje pa bi bilo korektno.

9. vidim da ga zajebavaju konkretno, i smejem se i ja jer dobre fore, pa me sad vise i blam da pitam, a sto bre? nije valjda tolko los jbt?

10. Ja bih rekao malerozan XD

11. Neće Modrića jer Mesi a i Modrić je rano ispao

12. ne ide da das to nekome ko nije u finalu

to ide mesiju ili mbapeu - onom sto izgubi

13. Što je najcrnje bio je odličan sad na svetskom, i dobar je u represtaciji generalno jer znaju valda da ga koriste kako treba. Šta se sa njim dogodilo u onom nesretnom Junajtedu ne znam, ali da se dogodilo - baš se dogodilo. Sve radnje radi - daje autogolove, šalje katastrofa pasove, vozaju ga ko tele, povredjuje saigrače...https://www.youtube.com/watch?v=c0EHWDOIXKs&ab_channel=CristianoRonaldoNews

14. oh no oh no oh nononono video od slucajki i nicega. jebes to.

mancester je malo unazadio sopstvenu renesansu sa ronaldom. odnosno, ne sa ronaldom nego sto ga doveli i sad ce on da im osvoji ligu sampiona, sto i vlasnici a i sam ronaldo zamislili, a cenim da heri nije.

15. Eo ti Celt sve na jednom mestu, vredi svih osam minuta. Neverovatno zaista https://www.youtube.com/watch?v=epzOo6WxPJw&ab_channel=AJcompsHD

16. Nisam mislio ozbiljno za Modrića, nego je na prošlom Grizman apsolutno zaslužio, ali eto, dadoše Modriću jer je valjda to trend u Fifi zadnjih 4-5 prvenstava, da nikako ne sme da bude najbolji igrač iz reprezentacije svetskog prvaka.

Znači, ko izgubi u finalu imaće najboljeg igrača, osim ako ne izgubi Francuska, e onda - Mesi.
    U stvari, Mesi kako god okreneš.
    Ali dobro, nije da nije zaslužio.

17. Pariz, pre tri dana https://www.youtube.com/watch?v=1cbpNrYmdzk&ab_channel=GuardianFootball Sinoć su btw zgazili klinca kolima u Monpeljeu, navodno je grupa Marokanaca napala nekog frajera sa francuskom zastavom. Jbt ne smeš više sa zastavom svoje zemlje da prošetaš ulicom tamo..

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.