posto si kao nacitan, znas na sta mislim. citas knjigu, a onda neku ideju internalizujes i stavis u svoju perspektivu i onda je kazes sa nekim ciljem. cilj moze da bude da nesto pojasnis u drugom svetlu, ali recimo na medijumu kao forum, bolje je da bude poziv na diskusiju - sta mislis ti o ovoj mojoj kontroverznoj ideji ajmo da raspravljamo.
jeste reciklirana prica, ali tako funkcionise razgovor o idejama.
tvoji postovi ne pozivaju ni na sta, niti nesto prikazuju u novom svetlu. zrace jednostavno samoljubljem i grandioznoscu, i svim koji citaju jedini utisak koji ostavlja je "jel nas ovaj zajebava da misli da ovo ne znamo?"
recimo pogledaj ovaj post - jesi ti cilj, ali je moje misljenje o tebi i poziva da me napljujes i ostale da tebe napljuju.
tako se pravi forumski post. ovo tvoje je bukvalno "pusite kurac glupi ste" receno sa 1000 reci.
svaki jebeni post - vi ne razumete, slusaj sad, ja razumem drugacije i bolje: cinjenica
i sad ti gledas, i stanes da se mislis kako jebeno odgovoriti coveku na ovo osim: jeste, cinjenica. pusi kurac.
Melk : postova na forumu, 480 strana
Celt : postova na forumu, 1161 strana
Pametnom dosta
Duplo manje postova ti trebalo da smoriš boga oca u svakome ovde. Stvarno je dosta pametnome.
koga da smori?
kurca moga
Mihajloviću se stanje pogoršalo kažu novine
Dobar sam s kamenofilom ali moram da pohvalim Melkovu profilnu, dovitljiv je taj romanopisac moram priznati
Bas ga je nasamario.
Osećam se nadigrano.
Doduše ja bih upotrebio pejnt, a ne otvarao temu, no ipak lep potez.
Lagao bih kad bih rekao da mi nije izmamio osmejak.
I ti si meni izmamio osmejak šećeru.
Na kraju čina, pretpostavljam :*
Na kraju prvog čina, da.
Video sam za mihajlovica, sranje
odlicna profilna iskr
Ovo dete potpisalo za Real, za neku sumanutu lovu. Može da igra tek od 2024. doduše.
https://www.youtube.com/watch?v=-jKEdIcENAw&ab_channel=gElement
Ova bolja iskr.
počelo i tvoje psihološko propadanje, a?
:DD
jovor ga brate tupi, al drzi se trojke. ima neku poentu uvek.
svestan sam da ne umes da razlikujes tebei njega