Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
U prvom video video VAJS i izgasio, ovaj bratina iz drugog klipa je očito šizika neka. Ali svi imaju svoje hobije, jbg.
Pa svi su šizike manje više. Mrak živi u svakom čoveku, ni one najstravičnije zločine po ratištima i logorima nisu počinili kojekakvi satanisti i psihopate, već dojučerašnji vodoinstalateri, zubari, pekari...Muževi, očevi. Strah i strepnja su prilično gorljivi.
melk vidi melk zna
duvaj jaja za pa ta!
sve ok, al meni nije jasno sta nam on pokazuje ovde?
desnica jaca u evropi jer se teze zivi kao mlad nego sto si pre 30 god, a muslimane imas na izvoz i fina su meta? ok, dobro.
znaci ono, pokazuje na nebo i prica, gle plavo, ja vidim ja znam, vi ste slepi.
dal tolko nisko misljenje ima o nama da misli da ne vidimo osnovne stvari ili jednostavno ne ume da digne diskusiju iznad osnovnih cinjenica, to ne znam. znam samo da je u stanju da ih opise na 10000 nacina, al i daje ostaju osnovne, bez ideja.
tipa, gle procitao sam knjigu, paz sta pise (recituje napamet)
implicitno mogu da pretpostavim da je poenta da je u srbiji drugacije, ili bolje, pa da ga debankujem, al nekako ne vidim nigde da to rece ili da hoce da kaze.
Celt ako neko piše isprazne kilometarske postove, to si ti batko :)
vrlo moguce, ali ni prici tebi. treba se napraviti neki bot mekor-abstraktor koji iz svake tvoje besede izvlaci recenicu koja pretstavlja neku ideju, dok ignorise sve ostale opise pojava i cinjenica.
cesto bi samo obrisao post, naravno, al provuce se ponekad nesto. retko doduse.
znas onu foru, proste price su o drugim ljudima, malo slozenije o pojavama, a slozene o idejama.
ti si negde izmedju 1. i 2. nivoa, a rasprave na vukajliji cvrsto stoje izmedju 2. i 3. ili su csta vredjanja.
Gde je Jovor tu?
jovor ga brate tupi, al drzi se trojke. ima neku poentu uvek.
svestan sam da ne umes da razlikujes tebei njega
posto si kao nacitan, znas na sta mislim. citas knjigu, a onda neku ideju internalizujes i stavis u svoju perspektivu i onda je kazes sa nekim ciljem. cilj moze da bude da nesto pojasnis u drugom svetlu, ali recimo na medijumu kao forum, bolje je da bude poziv na diskusiju - sta mislis ti o ovoj mojoj kontroverznoj ideji ajmo da raspravljamo.
jeste reciklirana prica, ali tako funkcionise razgovor o idejama.
tvoji postovi ne pozivaju ni na sta, niti nesto prikazuju u novom svetlu. zrace jednostavno samoljubljem i grandioznoscu, i svim koji citaju jedini utisak koji ostavlja je "jel nas ovaj zajebava da misli da ovo ne znamo?"
recimo pogledaj ovaj post - jesi ti cilj, ali je moje misljenje o tebi i poziva da me napljujes i ostale da tebe napljuju.
tako se pravi forumski post. ovo tvoje je bukvalno "pusite kurac glupi ste" receno sa 1000 reci.
svaki jebeni post - vi ne razumete, slusaj sad, ja razumem drugacije i bolje: cinjenica
i sad ti gledas, i stanes da se mislis kako jebeno odgovoriti coveku na ovo osim: jeste, cinjenica. pusi kurac.
Melk : postova na forumu, 480 strana
Celt : postova na forumu, 1161 strana
Pametnom dosta
Duplo manje postova ti trebalo da smoriš boga oca u svakome ovde. Stvarno je dosta pametnome.
koga da smori?
kurca moga
Mihajloviću se stanje pogoršalo kažu novine
Dobar sam s kamenofilom ali moram da pohvalim Melkovu profilnu, dovitljiv je taj romanopisac moram priznati
Bas ga je nasamario.
Osećam se nadigrano.
Doduše ja bih upotrebio pejnt, a ne otvarao temu, no ipak lep potez.
Lagao bih kad bih rekao da mi nije izmamio osmejak.
I ti si meni izmamio osmejak šećeru.
Na kraju čina, pretpostavljam :*
Na kraju prvog čina, da.