Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. хитлер се у гробу преврће кад види ко игра за алеманију реално.
    шта прича овај плиду какав вахо то онај што је освојио ништа, видим тренира само тамо де га муслиманска пропаганда уфура. ипак је он тренер за ранг саудијске арабије

2. Šta oćeš osvojio kup francuske sa psg-om 2004. LOL
    Bolji je bio igrač nego što je trener Waho definitivno

3. једини битан трофеј реално

4. E da jednu temu nikako da pokrenemo - ko će biti igrač prvenstva?

5. гиљермо хоботница очоа

6. Ko će biti igrač prvenstva - samo pogrešni odgovori:

Kim Min Džej

7. Embape možda, Dani Olmo mislim da će biti iznenadjenje.

8. Da sećam se da si vlažio na Olma još davno pre početka prvenstva, od tih što će da iznenade obratite pažnju na Rafaela Leaoa.

9. роналдо сиг неће

10. Алиреза Џаханбахш

11. Dzud Belinghem, Gregor Kobel, Fil Foden, Ismaila Sar, Musiala...

12. Steta sto nije pozvan, pogotovo u svetlu ovih povreda, mladi Marko Lazetic, to bi za njega bilo ogromno iskustvo

13. Ali ovo ce biti prvenstvo Ismaile Sara definitivno

14. шта прича овај плиду какав вахо то онај што је освојио ништа, видим тренира само тамо де га муслиманска пропаганда уфура. ипак је он тренер за ранг саудијске арабије

Moguće ali moj je pa da je od govana

15. хм па добро јбг није беиха фудбалска нација и овај вахи има 70

16. Al cuj smoklje, leao da iznenadi pa sta ima da iznenadi ocekuje se da jebe mame svakako, ali uz ronalda tesko

17. Brate kod santosa grobara fudbala dobija šansu na kašičicu, ne bi me čudilo da mu uopšte ne bude ni starter sad na sveckom.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.