Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Otac mi ratovao s njima nisam znao da l je živ 5 meseci ne mogu navijati za njih
    Volim Modrića al Modrić je Srbin jbg

2. Kaže deda Wenger da će minutom ćutanja za Mihu da počnu preostali mečevi

3. Jebi ustaše.

Bojkotuj hrvatske proizvode.

Budi chad Srbenda.

4. Jedi prasetinu

Slavi krsnu Slavu

Pravi što više dece

Budi chad Srbenda

5. Kaže deda Wenger da će minutom ćutanja za Mihu da počnu preostali mečevi

respect nema sta

6. ne mozes da budes u isto vreme i srbin koji se busa da je pravoslavac i da volis hrvate vise od juga srbije

Ti ljudi tamo govore bolje i pravilnije srpski nego ovi dole, služe se jednako dobro svim padežima, imaju bar toliko poštovanja da reč "Srbin" napišu velikim početnim, obrazovaniji su, kulturniji, pitomiji, razumniji i daleko manje Bugari. Ni komunizam ni četništvo nisu potekli odavde, naprotiv, ovde gore se ustrojila ideja o naciji i tome kako bi trebala da izgleda - stoga sa Matica Srpska, izmedju ostalog, i nalazi u NS a ne u BG.

S druge strane nigde nisam napisao da Hrvate volim više od Srba, već da su mi Riječani bliskiji, što nije naročito čudno, jer delimo praktično isto podneblje. Jedina velika razlika izmedju Rijeke i npr. Novog Sada je ta što ovi imaju more i brdoviti su, dok NS ima Dunav i ravan je ko staklo. No mentalitet, duh i navike ljudi krajnje su slični, čak i arhitektura. Srba takodje ima ovih i onih, i Leskovčane npr ne bih nikad mešao sa ostatkom juga, jer su ljudine par ekselans. Niš je realno negde u kategoriji Zadra.

7. Tek 10 minuta a padoše golovi u obe mreže

8. Ladno se vatas za veliko slovo na vukajliii kao argument. Jedino pisek veliko slovo kad sam na tel i stavim tacku jer sam poveca jbt.

Pricaj sta oces, vise te ne racunam u nekog srbendu kojim se predstavljas.

Mozda je bolje, mozda gore, ali tako je

9. Dijalekt, akcenat i velika slova izhednacujes sa srpstvom :)

Tolko plitko

10. Jesmo rekli da je pišanje po melku cheap shot i nekako 2020. Msm ne pozivam na ignorisanje lika, to je ružno, nego ono... objašnjavati se s njim, lol.

11. A jbg, smor malo,

12. Marokanci imaju neartikulisane šuteve i završnice to sam video još na prošloj

13. Sutalo je kao nogometasko prezime iz kursadzija

14. Malo stihijski igraju napad, jeste bohor.

Organizovani u odbrani doduse, cenim da im se napadi svode na to aj nas 2-3 pa sta bude, nije da organizuju akcije.

Tako je argentina usrala hrvatsku doduse

15. Al oni imaju mesija pa bilo 3:0, a ovde ce biti 2:1 za maroko hehe

16. Hr kad se Modrić penzioniše i Perišić će da budu gori od nas
    Mi ce da imamo napad samo a oni odrbanu

17. Ma vidoste li onaj dupli pas sad, fino igraju bre, ne lupajte

18. Tako je kidaju braca marokanci, izbacivaci cigana

19. O završnici pričamo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.