Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ne razumes sta bohor prica melkore

2. Vidiš.
    Samo da je bapnu da se otarase

3. Onda zapata :)

Igraju fino ali zavrsnica im se svodi na aj sto pre ovo da ga ne tupimo.

Sto mislim da ce na kraju sjebati hrvate, radi protiv njih

4. Ma ovo je zagrevanje za sutra i za MUCHAAAAAACHOOOOOOSS

5. u nekog srbendu kojim se predstavljas

lol

6. Partizan, naša represtacija, Maroko, Argentina...Za šta god da krene da navija ovaj Zapata navuče na to bedu, kugu, mračne oblake i devet godina patnje i poraza lol.

7. jaci su hrvati jbg.kako seru ovi vojvodjani sa njihovom kulturom.umislili da su zapadnjaci.mole boga da dodje nemac da ih postroji i da rade za njega.
    u maroku makar nema niko nista protiv srba u hrv ima vise od pola stanovnistva.jos su izbacili brazil, tacno imaju pomoc sotone

8. modric se uvlaci sudiji, pipa ga po ruci , jel ste videli..koji su to uf..pa sotona im pomaze

9. Labokv, ovo za pojedine vojvodjane ko melkor je jos sredinom 19. Veka opisano:

https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Pokondirena_tikva

Nije nova stvar

10. bas ko pokondirene tikve.ima dobrih ljudi zive u prasumama pa sta im fali.mana im sto nisu zapadnjaci.idem da se pomolim za maroko

11. Da, stari dobri Vrščanin. Ako rešim da guzim snaju za prvo bračno veče ili trejdujem ćerku za 150 kvadrata biber crepa, možda ćeš moći da iskoristiš nekog lokalca za argumentaciju.

12. Melk brt je l lepo to sto pises za svoj narod, iskreno sad ovako

13. I Vulin je moj narod.

14. Rutiniraju ovo Ustaše, s fudbalske strane im zameram sto su počeli tek u ovoj utakmici malo da igraju fudbal, u prethodnih 6 autobus rabota. Elem:

MUCHAAAAAACHOOOOOS

15. Param Parchard
    I Vulin je moj narod.

:Pokazuje prstom u Vulina:

16. E poserem ti se u argument

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.