Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Haha
Jebačev scenario lepši je
Аргентина јер имају више белаца.
Mbape
аргентина вс африка ол стар паа биће чупаво јел
Ne može Mondragon je kolumbijanac
A novi talenti se već spawnovali za ciganiju, Soulé u juventusu i Luka Romero u laciju zapamtite ta imena pichke
Mislio sam na Burgosa odnosno Rou srry
Ne znam ni da li cu gledati danasnji finalni mec LOL
Imam obaveze na kompjuteru LOL
ма гледај јебеш обавезе ово је једном у 4 годин и за историју месијеву ЛОЛ
A i to sto kazes LOL
Francuska kao represtacija mi nekako neutralna skroz, voleo bih tipa da osvoji Holandija, Italija, Maroko...A ako Francuzi uzmu - ok, jaki su, igraju dobar fudbal, to je u redu, ne bunim se. S druge strane nemaju ni jednog iritantnog igrača u timu, bukv. ni jednog. Čak me ni Žiru više ne nervira jer daje golove, Rabio je malo njah al dobro, to je što je, nije da se ponaša ko neki govnar - igra momak kako zna i ume.
Zdruge strane Argentinu volim oduvek, jer igraju čvršće nego Brazil a opet atraktivno, pravi, muški fudbal pun naboja, Pablo Aimar, Redondo, Batistuta, Ortega...I Kili Gonzales i Diego Simeone s druge strane. Lepota, emocija, bezobrazluk - sve. Ali za ovu Argentinu danas ne mogu da navijam nikako, jer se bukv. ni po čemu ne razlikuju od lokalnih istetoviranih Cigana koji pletu korpe i duvaju lepak, a sa kojima sam donekle odrastao. Teatralnost, bezobrazluk (onaj bezobrazluk lišen šarma i kuloće), ono odvratno ponašanje protiv Holandije, ničim izazvano, + Mesi koji se dosta uklopio u tu sliku, poklonili su mu dve zlatne lopte jer je dobro za poso, podmeće deci čips i pepsi i prehajpovan je zadnjih 5 godina realno. Čak mi ovaj sadašnji Embape deluje harizmatičnije od njega.
Hahaha e ovo ti je dobro
Jedi čips i pij pepsi
da porasteš kao Mesi.
Loše ti je ovo Melkore.
Zato onog Penalda neuporedivo višecenim - javno istupio protiv kokakole, iako nije morao, nije se libio da ode u Italiju i Englesku da proba da se dodatno dokazujei sve je napravio na trud i mišiće. Midži igra daleko lepši fudbal, ali nit je imo muda da se okuša u nekoj čvršćoj ligi, niti je neki naročiti heroj. Čovek je brend koji prodaje džank fud i dresove, utajio je gomilu poreza nekažnjeno, i kad su ga napustili Ćavi i Iniesta i video da ne ide drugačije - prišljamčio se kod Nejmara i Embapea da rabi farmersku ligu.
Niski igraci bolje igraju jer im je blize lopta bolje je vide.
Cuo sam da Cr7 aktivno lobira za cist vazduh isto
ne lupaj. ja sam prvi kenjao da nije igrač bez ćavija injeste, ali priznajem, jeo sam govna čovek je više puta adaptirao svoju igru i pokazao da može i on da nosi druge
Psg jeste glorifikovana penzija, alo šta sad
Ја сам чуо кад је била страшна пандемија корона вируса која је косила све пред собом да је Кристијано Роналдо свој ланац хотела претворио у КОВИД болнице, нема шта велики играч још већи човек!
Тако је сигурно спасио хиљаде живота!