Prijava

Ma da bre. Tu je egal s prajm Pamelom, ma daj ..

Trandžafil na naslovnoj plejboja, jebe agenda ne vadi ga.

Sto jebe trandzu?Za neke su trandze isto ko zene regularne.

Nije ni strejt sto jebe trandzu a opet nije ni gej.

Jos ako ozeni tu trandzu pa nakalemice mu jos dva svetska da osvoji

Izraz bračni drug dobija bukvalno značenje.

Jbt na Rts prvi put gledam onu emisiju, izašao neki dečko radi ozbiljnu data nalizu tranzicija presing taktika, ona dva morona što su kao analitičari mislim da ništa ne kontaju, gledaju belo i podjebavaju ga na kraju, kao ajde beži mali ja sam igrao nemačku drugu ligu pre tries godina idi po pivo.

Skoro svaku tu emisiju sam ispratio, comedic genius

пустите тоо
анкара месии анкара месиии

променићу име у анкара меси

Da smo kojim slucajem usli u finale, gledali bi Vucica kako grli igrace i deli medalje.
Na vreme smo ispali

Dira Makronu kurčić u loži.

Sestra mi se udala za Hrvata mislim devedesete, pred sam početak sveg onog sranja. Kako god ima tamo kuću, porodicu, prijatelje...No kako živi u Beč, uzela je neki naš tv paket sa pinkom, rts-om i drugim djubretom, i kako god se desi neka kao zategnutost ona se u početku isfrapira, nazove ljude dole da vidi šta je to i zbog čega, i ovi joj kažu - pojma nemamo. Posle je skontala da su ti medjunacionalni incidenti zapravo jednostrani, tamo to il se ne dogadja uopšte, ili se ljudi time ne bave (ima onih bolesnih i zatucanih ustašoida i dalje naravno ali ne govorim o njima).

Stvarno tv im je neuporedivo zdraviji tamo, možeš da pustiš hrt ili neke druge kanale i gledaš ko čovek. Kod kuće nisam upalio tv jedno 4-5 godina, mislim da nešto ne radi, a možda i radi - ne znam, zaboravio sam Stoji mi ovde ko zna zbog čega. Drugi mi stoji u štali, pas spava na njemu. Ne sećam se više nion da li radi.