Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Тренер за којег се од марта/априла фазон знало да треба да започне макар трогодишњи пројекат долази без плана? Па није то Лалат у рандом Суперлигашу....
Роналдо је засрао што се враћао у буђави Јунајтед, а управа и Тен Хаг су засрали што су га зајебали....
Тен Хаг као Сале Ђорђевић на светском 2019. - гура Јокића на четворку и пита се што не игра добро као у Денверу и после сере како не би могао да игра са њим и Даниловићем, то је тај ниво....
Lako je kad se pobeđuje i kad si u naponu snage i kad igraš za najjače timove na planeti i okružen si vrhunskim igračima, desi sad da potegneš kad je teško i kad igraš sa vezarama. Nema te jbg, ostarilo se, razumljivo, otići ćeš negde drugde gde može taj odnos prema igri da se toleriše.
Јебуцкаш ти мене мало сад видим ја, јако некоректно господине Шмо, јако некоректно....
Ne jebuckam te bate, sve što ovde pišem iskreno mislim o penaldu, da li sam ja retardiran zbog toga, moguće, ali takav sam utisak ja steko.
Не знам, што се мене тиче, овде су управа и Тен Хаг криви, јесте, зна Роналдо да драми (само један од примера - бацање траке против нас, оно, сјебавају судије све живе, немој јебати), али за ово је у праву....
ronaldo ženica
źenica
Przenica xD
Варница, никад само другарица ми ниси старица....
https://fb.watch/gPxexOJxuJ/
Lele krenulo loženje, osećam ono trnjenje u jajcima. Xd
Brt imamo najlepšu reprezentaciju na takmičenju.
full homo
LOL
never go full homo
pa šta ako je melkor homoseksualac, nema veze.
Hahah jel realno da je ovo reko, melkaro najjaci si
Ko je najlepsi po tebi melk
meni onaj kosooki iz pixijevog stožera baš swadak, yamete kudasai onii-chan UwU