U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bombi, ti si kurac na biciklu, izvini.
Argument level Vranje.
Na bemiksu hahaha
Ne treba ići u ekstrem, ne zaboravimo islamsko zlatno doba i njihov nemerljiv doprinos očuvanju grčke misli od propasti i rad briljantnih ljudi poput Avicene, el Horezmija i nebrojano mnogo drugih. Pustošenje Bagdada od strane Mongola je imalo katastrofalne posledice po ceo arapski svet.
Kaže se tatar biftek južnjačka zauvek gulijo
Koliko su briljantni govori cinjenica da 99.9% ljudi van njihovog podrucja nije culo za njih.
Da me neko ne razume pogresno, nema veceg pacifiste i liberala od mene, sa duznim postovanjem za svaku kulturu i civilizaciju.
Ješćete istrošena muda od vepra prstima i zvati to delikatesom narednih pet iljada godina, nikad svet od vas.
Tebra ako ti se tolko jedu moja muda pitaj samo
Au Bombi lupili smo sad malo, Avicena, Averoes, Rumi, sufisti...Matematika, geometrija, astronomija, medicina...Svašta su nam dali Arapi.
Još pričamo o jugu?
ne mogu da vjerujem da Šmoklja ovo izgovara haha
Au Bombi lupili smo sad malo, Avicena, Averoes, Rumi, sufisti...Matematika, geometrija, astronomija, medicina...Svašta su nam dali Arapi.
Jesu, narocito kad koristimo gugl i pojmove poput "cuveni arapi"
Bro tu nema mesta ni za dve picajzle da se raskomote, stala bi komplet u ono plastično žumance od kinder jajeta lol, još bi mogao da ga mućkaš deci zvečku da napraviš od tog. No tnx
Još pričamo o jugu?
hahahahahahahahaha
Ne treba ići u ekstrem, ne zaboravimo islamsko zlatno doba i njihov nemerljiv doprinos očuvanju grčke misli od propasti i rad briljantnih ljudi poput Avicene, el Horezmija i nebrojano mnogo drugih. Pustošenje Bagdada od strane Mongola je imalo katastrofalne posledice po ceo arapski svet.
ne mogu da vjerujem da Šmoklja ovo izgovara haha
Hahaha, ali Plidu mi najjaca glava kako sa odusevljenjem konstatuje bilo sta pozitivno za nesto sto on smatra svojim, iako sa Arapima, maloazijatima itd... ima veze koliko i ja.
ustvari, vrlo verovatno i manje od mene
Što brt često tako iza trafike sa zaječarcem u ruci zamišljam na šta bi ličio ceo taj bliski istok da su se tipa mongoli zaustavili negde u persiji ili indiji, da je slobodnoj misli dozvoljeno da cveta i da se razvija, možda bi sad pričali o Bagdadu kao kolevci renesanse umesto Firence, možda i ne bi bila takva dolina plača tamo sada. Mada verovatno bi se murikanci postarali da se to svejedno desi.
Brat Plidu oduševljen što to čuje od Šmoklje, ostrašćenog antiarapa i antiislamista.
Oh ne, mošnice mi zauzimaju malu površinu, kakav sick burn, kako da se oporavim od ovoga jaoj
Tako izgleda neki šabački open-mic roast, kao aaa da brate ali tvoja jaja su mala oooooooooooooooooooooo
Ma nije nego mi smiješno što šmoklja ovo izgovara, da je neko drugi pa ajde.
Ne smatram Arape svojim, to sam već pričao, ne doživljavamo ih kao nekog bliskog (što i nismo jbg) ali Islam kao religiju doživljavam pa možda zato djeluje tako