Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. brate, igram sah na telefonu i pogledam utakmicu.

ono sto videh na usporenom snimku od napred, je da mu ispade lopta i onda leze mnogo teatralnije nego sto je dobio, ako je i dobio pip od golmana.

kako god, sad vise i ne gledam, smaraju :)

2. Qatar topovska hrana LOL

3. какав трзај главом Ј Е Б О Т ЕЕЕЕ

4. јеби пешкироглавце што би реко шмокљан

5. Vidi se da je za 2 klase jači od svih

6. Katar-Ekvador

Jebem ti ćivot kako očajan početak svetskog prvenstva, sve sa ovim mrtvim beduinima na tribinama.

7. Folira Valensija bem ga u glavu

8. Ovo i Arena prenosi jbt. Mnogo bolji komentator.

9. кае добар овај црнац оно сви црнци од терена преко трибина

10. Nisam znao da u Ekvadoru ima toliko crnaca.

11. Ni ja nisam znao da u Kini ima toliko Kineza...

12. Pa kapirao sam uvek da su latinosi.

13. Ajde vas dva debila terajte se u kurac

14. Ekvador me je razocarao, umesto protiv ovih pacera da nabijaju gol razliku koja ce biti krucijalna u ovoj grupi, zatvorili se. Mada videli da ove budale nepismene biju ko nenormalnici, tri povrede imali

15. добра текма у првих 30 минута остало смор одрађивање посла идемо даље

16. Да, Еквадор се истиче по чамуганству, не знам шта је узрок тому. Сви около имају мањи проценат.

17. Trgovina afričkih robova je bila izraženija u ekvadoru negoli u ostatku španskih kolonija.
    Katar će ući u istoriju kao jedini domaćin sveckog koji ne samo da neće da uzme nijedan bod nego ako uopšte daju i jedan gol treba da postavljaju ćebad i da se klone momentalno. Šteta što ona dropka Muntarija nije ušla tho, mnogo lep gol bi bio.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.