Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Što se tiče nas, ja mislim da će uspeh biti treće mesto u grupi. Svaka čast momcima ako doguraju dotle.

2. Trece mesto ne vodi nikud a Svajcarska i Kamerun nisu bas nepobedivi.

3. Poremećeni kozojebi LOL prvi domaćin sveckog u istoriji koji je izgubio na otvaranju.

4. Srbija osvaja SP ali svaki put kad se pominje to prvenstvo, retko se spominje pobednik i upamceno je zbog svega drugog

5. Biće ovo jedno od najdosadnijih takmičenja i još jedno u nizu reprezentativnih za koje me zaboli patka.

6. Srbija osvaja SP ali svaki put kad se pominje to prvenstvo, retko se spominje pobednik i upamceno je zbog svega drugog

I'd take it

7. Келте и ти си још увек на сајту? Богами има вас још овде .... Мислио сам да је сајт одавно мртав...

8. kad god budemo nekom strancu govorili da smo uzeli SP oni nam nece verovati i bice iznenadjeni. mi cemo objasnjavati da je to bilo u Kataru

9. Naš tim vredi 360M.

A nate koji je najvredniji tim na prvenstvu, al bez guglanja?

10. Englezi kao i svaki put

11. Grilis i Mekvajer po 100 miliona ha, ha, ha!

12. Da bre, Englezi. Milijadu i dvesta miliona lol.

13. Englezi mislim da će dobiti po ušima od Irana danas, ili će se makar namučiti.

14. Iran bio opasno dobar na prošlom svetskom, zamalo izbacili Portugal ili Španiju, ne sećam se. Špance mislim čak dobili. Tvrda ekipa, kompaktna, dugo ih već vodi Keiroš, a radio je u Engleskoj, umeće da postavi igru. Teško će ovi izaći na kraj sa njima.

15. Konacno da podrzim peskiroglavce u necemu

16. Pa bravo!

Jebem ih u dupe pedersko.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.