Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nemanja Matić je još i podnošljiv u usporedbi sa onim likom od juče što prenosio Katar Ekvador, Miloš Krivokapić. Lik je izgleda konstantno pijan pa brlja reči i priča ko usporeni film.
De jong za kurac ga hvata
Sta mu bi
Najzad africka repstaciha sa africkim trenerom a ne nekim izduvanim kolonijalistom ili milutinovicem
I to kakvim trenerom, lafac pravi
Znas kako se treneri dernjaju. Ovaj izgleda kao da prica polagano dubokim glasom, bez emocija i svi slusaju
Ovi da su imali Manea razvalili bi oranje.
Nikad lošija holandija, od kad znam za sebe igraju atraktivno sa bar 3 stopostotne šanse u poluvremenu, ovo sad ko van galov junajted
okrutno
I to Kulibali zasrao ofsajd zamku, tragično
Ureko sam senegalđanine :)
A dobro trebalo bi da prodju grupu svejedno. Ok Holandija, smo im fali Špic pravi.
me jebeš da se ovaj ćelavac Klasen uvek nađe tamo gde treba jebem ti userčinu
није ми топло око срца :(
Holandija me ovde na momente podsećala na našu repku, slična formacija sa tri štopera dva wingbeka samo što mi najčešće igramo sa dva špica. Stil igre impotentan, anemičan, beskorisno gomilanje pasova koji prečesto idu prema svom golu, razlika je u tome što će njihov Frenki De Jong da izmisli onakav gol u osamdes i nekom minutu, dok će naši kreativci do tada da utonu u sivilo ili skroz izgube snagu. Mada ne bih se uopšte bunio da igramo ovako a dobijemo Kamerun i Švicarsku.
a sto vi pisete dok traje utakmica, sto ne gledate fudbal
ja mogu i jedno i drugo
Gledajte obracanje predsednika, vaznije je
https://vukajlija.com/forum/teme/21743-liga-sampiona?strana=376#post_3881680
па логично био на рибању у бриселу па сад нешто кака