Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ono sa Milerom i Gnabrijem - dobro, odličan je Gnabri i sve to, možda malo precenjen ponekad ali ajde, ok. Drugo, ne volim Tomasa Milera i nikada ga nisam gotivio, nije slotina ko Vijeri a nije atraktivan ko Van Persi, nezgrapan je, ružno to za oko izgleda itd. Ali nikad, NIKAD ga ne vadiš iz igre jer je prezahvalan igrač, napraviće ti gol niiščega i rešiti utakmicu, to radi čitav svoj život i tu mu niko nije ravan, pa ni Levandovski jbt. Gde bre njega vadiš sa terena koji moj, jesi normalan.

2. ајмо нацисти полако напустите турнир а нее педер лоби је наредио ово ипак грађевински синдикат није јак ко педери па да подржимо ове што су изгинули у градњи стадиона безлични нацисти

3. Spanski cigani odmah jako mrs

4. da se zna ko je kolonija a ko konkvistador

5. Kurac je Španija
    Nego su ovi beda

6. Bohore nisi nam rekao tvoje prognoze. Kako ti cenis nasu formu i dokle procenjujes da cemo doci?

7. bolje novi zeland da se kvalifikovao nego ovi bogalji

8. Nek ih napune do kraja, ne može ovoliko iznenađenja. Onda mi da primimo 4-5 komada, šta..

9. А јбг, атипично је ово за Костариканце, обично изгубе достојанствено од тих фаворита к'о у Русији 0-2 од Бразила....

10. Colonize me harder, senior

11. Španjolska 3

Japan 3

Njemačka 0

Kostarika 0

12. Brt, jel ce biti mnogo bedno sutra ako cuknemo Brazil, na insta da okacim recenicu na stori "na njihovu sambu, mi cemo kolo"

13. Da, i stalno se prica o nekom nasem lozenju, kao uzroku neuspeha...

Ja mislim da je uzrok sto se PREMALO do UOPŠTE ne ložimo, plašimo se da se naložimo, jer ako se naložimo pa izgubimo, šatro će manje da boli. Kurac, isto je.

14. Saće Španci nakantaju ove 4:0 za svaki slučaj, da ne misle o tamo nekoj gol razlici, a Švabe idu na njih u drugom kolu da se vade kako znaju i umeju.

Otvarajte temu 'Melk prognozira' da i neke pare uzmemo

15. Melk toliko prognozira da je statistički nemoguće da ne ubode nešto haha

Jedem govna malo, danas je izuzetno precizan u predviđanjima, za sutra neću da ga pitam

16. Melkore daj rezultate sutra da popunim fantazi da ih narokam u grupi ne ide mi nesto

17. daj kači melkiote prognoze za sutra popadao sam sve tikete danas

18. Prognoza mi za sutra da ćemo dati 1-2 gola, ne bi me čudilo uopšte da zabodemo dva komada. Kako će se branimo pojma nemam, nismo sad baš nešto loši u odbrani a i Pavlović mi se mali svidja, preložen je. Ono jbg možda i kiksnemo u odbrani, jebem li ga ne znam, nebitno. Ako i ovi krenu da drže loptu a mi se malo povučemo biće bezveze skroz. Ne znam, kako god, nadam se da ćemo igrati dopadljiv fudbal sa šansama, biće vrv golova s naše strane, i toeto.

Kamerun - Švajcarska isto ne znam, ne verujem da će ovi ubiti Kamerun - ima crnje da trče 90 minuta, u Africi su - praktično kod kuće, prva je utakmica tako da će biti neumorni. Švajcarci šta znam, mislim da imaju novog selektora a i omatorili su neki igrači, drugi ne znam baš da su stasali...Kako god, voleo bih nerešeno da bude tu, 0:0 bi bilo idealno.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.