U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mislim jebiga, Kamerun ima Brazil u grupi, tu se sig ničemu ne nadaju, a svakako nisu došli da bi izgubili tri utakmice i otišli kući - mi i Švajcarci smo im šansa i igraće pun gas.
E da i ovo sam napravio
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316812734_10225866246556833_8093392780365954426_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ggWRV_zCbbgAX89SiVu&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&oh=00_AfBQQbDDworarfIouGrndQrVbhaH5YiZ9nID7idg-q8Hcw&oe=638372CF
i baš sam zadovoljan sobom, iako je nolajferski malo.
Kaci rezultate koji mislis da ce budu aj
Hahaj melk ovo ti je bas 9gag kringe, ali necu lagati da je i meni palo na pamet
Ne znam ko igra za Ganu, mislim da će ih dobije Portugal. Ajd da probam
Senegal vs Gurbeti - 1:1
Mi i vs Brazil - 2:2
Urugvaj i Koreja - 3:1
Portugal i Gana - 2:0 tako nešto
Kamerun-Švica 0-2
Urugvaj Korea X
Potugal Gana gg3+
Srbiju necu prognozirati.
Brt malopre vidim tiket, čovek uplatio 100 dindži da će Baja mali knindža da peva u svlačionici ako osvojimo prvenstvo, 100.000 dobitak. Oduševio sam se iskreno.
Sve sam stavio ko sto si reko
Daj i za vecerasnju da te proverimo
Ajde melkore pomagaj da stavim i veceras dok nije pocela, bas mi lose ide u ovom fantaziju za sad
Ja kontam celt sastavlja tiket svajcarski kad ono fantazi
Tri nula Belgija
Belgija Kanada 1 i gg, munuce ga Dejvis
A možda i Larin
Kolka li kvota na Boryan autogo, skrivljeni penal i direktan crveni
Kolka god da je poklon je
Larin ni ne igra LOL
Mislim da je fudbalski svet zaslužio da vidi i ima Borjana u ovom sportu.
Milojko Pantić.
Šalu na stranu, ima da izdivlja, dobar je golman, koliko zna da izvadi prosečan tim, vjerujte nam, mi zvedaši znamo. Xd
e jebi ga ne stigoh, kuvao sam nesto, ostalo mi 2:1 za belgiju
Sto ne igra larin