Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Mislim jebiga, Kamerun ima Brazil u grupi, tu se sig ničemu ne nadaju, a svakako nisu došli da bi izgubili tri utakmice i otišli kući - mi i Švajcarci smo im šansa i igraće pun gas.

2. Kaci rezultate koji mislis da ce budu aj

3. Hahaj melk ovo ti je bas 9gag kringe, ali necu lagati da je i meni palo na pamet

4. Ne znam ko igra za Ganu, mislim da će ih dobije Portugal. Ajd da probam

Senegal vs Gurbeti - 1:1
    Mi i vs Brazil - 2:2
    Urugvaj i Koreja - 3:1
    Portugal i Gana - 2:0 tako nešto

5. Kamerun-Švica 0-2
    Urugvaj Korea X
    Potugal Gana gg3+

Srbiju necu prognozirati.

6. ovo ti je bas 9gag kringe

Brt malopre vidim tiket, čovek uplatio 100 dindži da će Baja mali knindža da peva u svlačionici ako osvojimo prvenstvo, 100.000 dobitak. Oduševio sam se iskreno.

7. Sve sam stavio ko sto si reko

Daj i za vecerasnju da te proverimo

8. Ajde melkore pomagaj da stavim i veceras dok nije pocela, bas mi lose ide u ovom fantaziju za sad

9. Ja kontam celt sastavlja tiket svajcarski kad ono fantazi

10. Belgija Kanada 1 i gg, munuce ga Dejvis

11. Kolka li kvota na Boryan autogo, skrivljeni penal i direktan crveni
    Kolka god da je poklon je

12. Larin ni ne igra LOL

13. Mislim da je fudbalski svet zaslužio da vidi i ima Borjana u ovom sportu.

14. Šalu na stranu, ima da izdivlja, dobar je golman, koliko zna da izvadi prosečan tim, vjerujte nam, mi zvedaši znamo. Xd

15. Tri nula Belgija

e jebi ga ne stigoh, kuvao sam nesto, ostalo mi 2:1 za belgiju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.