Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mislim jebiga, Kamerun ima Brazil u grupi, tu se sig ničemu ne nadaju, a svakako nisu došli da bi izgubili tri utakmice i otišli kući - mi i Švajcarci smo im šansa i igraće pun gas.
E da i ovo sam napravio
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316812734_10225866246556833_8093392780365954426_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ggWRV_zCbbgAX89SiVu&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&oh=00_AfBQQbDDworarfIouGrndQrVbhaH5YiZ9nID7idg-q8Hcw&oe=638372CF
i baš sam zadovoljan sobom, iako je nolajferski malo.
Kaci rezultate koji mislis da ce budu aj
Hahaj melk ovo ti je bas 9gag kringe, ali necu lagati da je i meni palo na pamet
Ne znam ko igra za Ganu, mislim da će ih dobije Portugal. Ajd da probam
Senegal vs Gurbeti - 1:1
Mi i vs Brazil - 2:2
Urugvaj i Koreja - 3:1
Portugal i Gana - 2:0 tako nešto
Kamerun-Švica 0-2
Urugvaj Korea X
Potugal Gana gg3+
Srbiju necu prognozirati.
Brt malopre vidim tiket, čovek uplatio 100 dindži da će Baja mali knindža da peva u svlačionici ako osvojimo prvenstvo, 100.000 dobitak. Oduševio sam se iskreno.
Sve sam stavio ko sto si reko
Daj i za vecerasnju da te proverimo
Ajde melkore pomagaj da stavim i veceras dok nije pocela, bas mi lose ide u ovom fantaziju za sad
Ja kontam celt sastavlja tiket svajcarski kad ono fantazi
Tri nula Belgija
Belgija Kanada 1 i gg, munuce ga Dejvis
A možda i Larin
Kolka li kvota na Boryan autogo, skrivljeni penal i direktan crveni
Kolka god da je poklon je
Larin ni ne igra LOL
Mislim da je fudbalski svet zaslužio da vidi i ima Borjana u ovom sportu.
Milojko Pantić.
Šalu na stranu, ima da izdivlja, dobar je golman, koliko zna da izvadi prosečan tim, vjerujte nam, mi zvedaši znamo. Xd
e jebi ga ne stigoh, kuvao sam nesto, ostalo mi 2:1 za belgiju
Sto ne igra larin