Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. al sutra sam 100% melkor tip

2. Džonatan Dejvid bolji

3. BORJANE IZVEDI PENAL MOLIM TE

4. a dal me jebeš zašto dali ovom klincu da šutira

5. Borjan trebao da šutira

6. Kakav bre ofsajd kad mu belgijanac dodao alo šta rade ovi crnci

7. KAKAV JE OVO NEPROFESIONALIZAM DAJ NEK IM JAVI NEKO IZ VAR SOBE OVO NEMA NI U OKRUŽNU LIGU JEBOTE

8. Čekaj Celt izgl je prestalo da me kenja :D

9. Joj kakvo prvenstvo jeboteeee

10. Mršava bre Belgija, ajd što ih gaze ovi, nego što su mi igrački tanki jako - Azar koji ne igra uopšte nigde, Bačuai koji ne znam više ni gde igra, Karasko koji je tu i tamo, odbrana koja je omatorila malo, Lukaku i ne igra...Kako će protiv jačih represtacija tipa Hrvatska, ne znam stvarno.

11. Ala ih gazi Kanada čoveče, šta je ovo

12. Hey buddy, im not your friend, pal

13. videli bi vi da uzmu stapove i klizaljke dal bi ih zajebavali tako

14. borjan kroz uši očekivano

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.