Čet

  1. Ne volim ni to Lukac. Kad treba da se kreči ostavlja tufne po plafonu i posle izbijaju fleke, tj. ja krečim sama i onda moram sa više slojeva da pređem.
    Imamo onaj projektor, kao lajtšou nešto neka kugla koja emituje zvezdano nebo ... to mi je basnoslovno. ☺️

  2. Bem li ga, onda da se malo spusti plafon il nešto... Ma I to što kažeš, ti projektori su moćna stvar!

  3. E lampe volim, svakakve svetiljke, i kad nije novogodišnja atmosfera. Draga mi ta svetlucavost. Ima nečeg u njoj.

  4. Isto vala, aj što su mi drage nego ih i pravim ako imam kad.

  5. Baš lepo. Nažalost ne umem da spajam žice, ali odlično razdvajam mozgove. ☺️

  6. Sve se to da naučiti, nije frka.

  7. Džoker (film) je Crni Labud za muškadiju

  8. Ovako je i čika bolja pretio po sajtu pa mu je bombas spremio tužbu. Bilo lajv u čekaonici

    Niti je Bolja ja, niti je Vuk Bombaš. To je prvo.
    Sve ostalo ostavljam tvojoj jebačkoj mašti na volju jer vi perverznjaci ne samo da ste dobri pravnici, naročito kad uterujete dugo V, već ste slepo zadojeni idealima morala Hrista Spasitelja, što je jednako perverzno ali za verske fanatike. Ajde, paljba od mene.

  9. sve ok, al ono sto mi nije jasno je sto nesto sto su ocigledno privatne rasprave i poruke, oboje preljevate ovde po sajtu?

  10. a sa tobom covek ne zna, u jednom trenutku stanes i pricas kako te progoni, onda svi uzmu i vuka napuse jer je krip, onda uzmes pa ti sve ostale napusis sto vuku kazu da odjebe jer jebem li ga zasto.

  11. preklinjem profa da me ukloni sa sajta na 6 meseci molim te uradi to nmg vise ovde smeta mi

  12. Niko ga nije napušio. Naslađuju se prosto što mi se nakačio, ali se nadam da je tome kraj. Ako nisi video lepo i Kamenofil, i Jebač, i Mesni i Mujo - pljuju mene. Ja sam pokušala detetu da pomognem, zaista jesam. Da mu budem neka vrsta imaginarnog prijatelja, da priča, da nekako olakšam, što bi se reklo da se nađem. Ne ide. Nije moguće.

  13. I on prvi to radi. On iznese činjenicu iz pvta o meni ovde, neku za mene bolnu, osetljivu, snažnu, nešto moje lično provuče kroz sarkazam ili cinizam, puca mi direktno na ranu kada vidi da razgovaram sa ostalim članovima ovde ... dakle bolest. Nego sam ja debil, što sam pokušala da ga saslušam i pružim šansu da eto sa nekim ima normalnu komunikaciju. On ne ume da živi Celte. A tek ne da komunicira. Ništa ne ume. Verovao neko to meni ili ne.

  14. I neću više o nejmu ni reč reći.

  15. Ako nisi video lepo i Kamenofil, i Jebač, i Mesni i Mujo - pljuju mene

    ne bi reko.

    I neću više o nejmu ni reč reći.

    dobra ideja, aj probaj da sa njom budes istrajna za razliku

  16. Lukac da te pitam, lepo pričaš sa mnom, niti jednom me nisi uvredio, uglavnom ću s tobom i da komuniciram - postoji li nešto čime mogu lampe one okrugle da pričvrstim na zid, ono kao magnetom kad namestiš ali želim da ih stavim u kupatilo, pokušala sam da zalepim lepkom, (super) pa s druge strane trakom ali teže su, gravitacija čini svoje. Ne mogu da bušim zid ... to su one male okrugle lampice na pritisak, ja ih zove tač lampe ...

  17. Možda je Lukac do sad jebo sve na sajtu, ali ipak nije toliko lud, verujem

  18. јебач пресретач
    Možda je Lukac do sad jebo sve na sajtu

    Džentlmen ne priča o svojim podvizima lololo

    Kakav je taj zid AvvI?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.