Čet

  1. u da bokte kako je avi

  2. Превртање цистерне се поклопило са баном, мислите о моме

  3. Aktivni autori:
    #101kaizen
    pre sat vremena

  4. Kako život Kajzaro

  5. brat kameni - kivan je

  6. Viš kajzaro, kad se čet ukine, raširimo se po svim temama ko islam.

  7. Ne spominji islam, banovace te Prof

  8. u da bokte kako je avi

    Nije da vas zanima odista, realno.

  9. Zanima zbilja, nema te ovijeh dana, mada nema nikog u zadnje vreme mrtav forum samo kameni i prof vode ljubav

  10. Što se mene tiče kamenofil je svojim kretenskim postovima hladnog poludželata i ženomrzitelja uspeo da mi postane jedan od najodvratnijih vukajlijaša ikad. Tako da je sad osećaj obostran.
    Tražio je ban - dobila sam. To naravno ne znači da ću se drugačije ponašati, naprotiv, ponašaću se još gore. Zbog jer mi se može.

    Sasvim sam u redu. Hvala. Živim u delu grada koji je jako daleko od svih sranja, od ljudi naročito. Blagoslovena sam u tom pogledu. Kad vidim Kamenofila ovde i one koji mu podilazae a to je normalno svakodnevno i jedva da ga nema, obrnu mi se creva sa sve želudcem. Imate posla sa užasnim gadom, samo niste svesni.

  11. A ja? Ja sam savršeno. I sve što polumozgovi i bednici misle o meni apsolutno me ne zanima. Može samo da im bude muka od mene. Sa zadovoljstvom. Uživam veruj mi od kad nisam na morbidnom sajtu.

  12. lol ili ne, zabavljam se budibog kretenima sa ovog sajta. Ja takve jedem za večeru, ili ih jednostavno podjebavam bez da imaju veze da to radim. Jedno obraćanje od sada - stotinu provokacija. Što se mene tiče mogu dobiti i trajni ban, toliko me zabole kurac. Klasična nadobudna samoprecenjena priroda. Piša po Srbima, piša generalno po drugima, piša po sebi. Jeste smešno jebeš mi sve.

  13. Sasvim sam u redu. Hvala

    Lepo. To je bitno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.