Sme, ali je pomalo jadno
suck my cock and balls you mentally handicapped gorilla nigger.
Smee again, goan fukk urself, wannabe
čitao sam pre pa su pojedine autorke i autori se služili stranim jezicima, kao i cenjeni autor iznad
jebo ti cenjeni autor komplet familiju posred pičke krvave, govno jedno malo, oštećeno.
do you kiss your mother with that mouth
bože pravde, šta snađe vukajliju u dubokoj starosti, pa ovo je gore od 2011. kada su moderatori pušili kurac i jeli govna po forumu pa se svi morali ponašati kao nekakvi pederčići.
da li ljubiš svoju maćehu tim ustima
Tišto spase
koliko bi me koštalo sendviča da me kajzara umoduje samo na pet minuta?
Ne mnogo, al bi ti vjerovatno uradio Undo na šta god da uradiš.
ma ne bi on ni primetio.
Hah, i to što kažeš vala.
pa samo malo da izlopatam govna, da bi nešto tako primetio, morao bi se mesečno ulogovati, a njega to mrzi.
Izmeceniši Profa, možda ti da ovlasti, pa da se možeš istresati nad recimo kosovarima ili Analnim
prima li i on sendviče kao kajzara?
jeste
Dobro veče dupli nalozi
De, de, ne stidite se
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Sme, ali je pomalo jadno
suck my cock and balls you mentally handicapped gorilla nigger.
Smee again, goan fukk urself, wannabe
čitao sam pre pa su pojedine autorke i autori se služili stranim jezicima, kao i cenjeni autor iznad
jebo ti cenjeni autor komplet familiju posred pičke krvave, govno jedno malo, oštećeno.
do you kiss your mother with that mouth
bože pravde, šta snađe vukajliju u dubokoj starosti, pa ovo je gore od 2011. kada su moderatori pušili kurac i jeli govna po forumu pa se svi morali ponašati kao nekakvi pederčići.
da li ljubiš svoju maćehu tim ustima
Tišto spase
koliko bi me koštalo sendviča da me kajzara umoduje samo na pet minuta?
Ne mnogo, al bi ti vjerovatno uradio Undo na šta god da uradiš.
ma ne bi on ni primetio.
Hah, i to što kažeš vala.
pa samo malo da izlopatam govna, da bi nešto tako primetio, morao bi se mesečno ulogovati, a njega to mrzi.
Izmeceniši Profa, možda ti da ovlasti, pa da se možeš istresati nad recimo kosovarima ili Analnim
prima li i on sendviče kao kajzara?
jeste
Dobro veče dupli nalozi
De, de, ne stidite se