Čet

  1. Polako ali sigurno ga posrbljujemo, napiso Šmajhel umesto Schmeichel

    https://www.youtube.com/watch?v=-15VC4Yxzys

  2. Opanjkao neko Profu
    Doktor Vuka Simpovića

  3. похвале за све ауторе који су извалили да му је каспер дупли

    nije mi ni deset minuta trebalo, čim sam se ulogovo, odmah mi je bilo jasno. suptilnost na nivou.

  4. E gomilo gamadi... jadnici.

  5. Evo vam usrani sajt, raspadnite se zajedno sa njim. Bolje ne zaslužujete.

  6. Aj banuj ovu nakazu više majke ti

  7. Crko da Bog da, u najgorim govnima!!!!

  8. Odvratni gnusni reptilu, siktavcu. Ti si lajno, ono bivolje. Fuzija nepoznatih organizama. Raspadni se i crkni. Mamicu ti ogavnu jebem, mrtav pao da Bog da na oči najmilijima.

  9. Gde god da ideš, šta god da radiš, zapamti - pratićete moj neporeciv prezir. Energija je jedinstvena, večna i brzo putuje. Kad god ti se dešava nešto loše - znaj da sam ja. Postaraću se za to dobro, budi uveren! Svi tvoji najveći košmari imaće moje lice. Zbogom, i neka ti se nikad ne ponovim. Jedna će ti biti dovoljna.

  10. вуче што си хаково налог аутора авлл

  11. pratićete

    pratiće te*

  12. Bolje obezbedi sebi i detetu leb u crevu umesto što ulaziš u govedinu sa eminentnim članovima foruma, čepuljo vlaška

  13. *pratiće te

    ovo nije namerna nego greška u brzini kucanja.

  14. Gde god da ideš, šta god da radiš, zapamti - pratićete moj neporeciv prezir.

    https://www.youtube.com/watch?v=bDFeck1oMqI

  15. Ok. Autorka AVVI je odlucila da iskoristi svoju nagradu ODBAN POKEMON KARTA i autoru dr.Vuk omogući 7 dana bivstvovanja na sajtu, nakon čega se isti vraća u večni ban. Pošteno.

    Autoru dr. Vuk ovim putem porucujem da tih 7 dana ne znace da može da radi šta i kako hoće ovde i da misli da ima neki imunitet, bas nasuprot - svaki prekrsaj će ga momentalno (ili kad to primetim, lol) vratiti u ban. Da sam na tvom mestu, tebra, iskoristio bih ovih 7 dana tako da ostavim naj mogući dobar utisak na glave ovde i ostao u kako-tako dobrom sećanju. Sto je mnogo - mnogo je, ništa lično.

    I ne pokušavaj neke PVTove da šalješ, na turneji sam, nemam strpljenja, ni vremena.

    Autorka AVVI ide u ban 7 dana zbog gnusnog pisanja ovde. Nije bilo potrebe za tim, draga ženska osobo. Posebno sto imam listing IP-ijeva. Pozdrav.

  16. Najbolji mogući ishod. Ima pravde

  17. Samo ja i Trajfors smo pronikli u suštinu

    Duboka država je banovala Avvi jer je ona otkrila da je autor Jebač zapravo Annunaki ili

    Odvratni gnusni reptil, siktavac

    Ovo pišem ispod kalpaka od folije, dućkajte ga, reptili

  18. Hahah jebac gnusni reptil sssiktavaccc

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.