- Cbanovan
bukv termin exita uvek poklope sa tim finalima otprilke naspram toga gledaju kace bude neki satansiticki ritual
- P
Volio bih da sam bio mlad u tim godinama, ja sam to prvenstvo gledao kući s roditeljima i siblingsima ali pamtim sve dobro
Zamisli zurke bez mobitela, drustvenih mreza, kojekakvih trendova s interneta.. vaše su generacije zadnje kul generacije

Možda je exit sad sranje a možda nije, podsetio se nekih ranijih lajnapova pre x godina, izvođači tada u trendu- franc ferdinand, hajvs, him, najtviš, mobi, fejtles.. itd. Gde su sad franc ferninad vile valo mobi i slični. Exit prati trendove jbg, ja za ove sad prvi put čujem i ne sumnjam da su poluultra popularni trenutno
- Cbanovan
imo si mob za sms u to vreme vec za poziv je bilo ono ako gori ne zoves za gluposti ne drkas telefon stoji u ddzepu ako zatreba bukv funkcija telefona
- Cbanovan
secam se kacu spanci uzeli 2010 bili na exitu bio solidan hajp a neki spanac imo onu neku mega kapu spansku ne sombrero nego bas onu navijacku od po metra ovaj ga spopado daj brate daj daj daj
odjebo ga spanac lolo
- Cbanovan
jok dace ti kapu znoji se ko mejmun ispod nje po jevrope nosio tu kapu sace je tebi da budala je
- P
Cara bario po exitu kad su plidu i vuzi pikali kanter na LAN-u ee i sad mora da nas trpi dok mu pametujemo, nije mu lako
- јп
Cara od egzita video samo pišu pijanog Nejtana iz Njukasla dok ga sa bedema petrovaradina zaliva naspidovanom močom
- Cbanovan
drugoserbian dream be like:
samo pišu pijanog Nejtana iz Njukasla dok ga sa bedema petrovaradina zaliva naspidovanom močom 
Au da 2010. finale kad je bilo Holanđani preplavili tvrđavu, svi u narandžastom naravno i masa njih sa spravom međ zubima, krenuli na festival tako, obezbeđenje se zbunilo, viču - nemož s tim unutra to je droga, ovi se zbunili još više kažu pa šta moš misliti, idemo na festival. Šteta što nisu osvojili tad.
- Cbanovan
da i oni divlji taksisti i kuvani kukuruz hahah evo to je hajlajt
- Cbanovan
ko je ovaj djembeli koji kmeci