Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Treba kajzen da vrati pravi cet, koliko god da je bio na izdisaju, sta mu koji kurac smeta, i onako jedva ulazi na sajt
Hvala!
Nema na čemu, drago mi je da sam :)
A treba Mujo, al opet će se kvariti i opet ćemo visiti ovdje jbg
bolje tamo nego ovde
Treba kajzen da vrati pravi cet, koliko god da je bio na izdisaju, sta mu koji kurac smeta, i onako jedva ulazi na sajt
Hahahahahahahahahahaha
1. zvižde mu jaja za vukajliju u kompletu, kamoli za čet,
2. u onom stanju je bio ništa više od teme sa nekog šklj podforuma i to neaktivnog,
3. čekaoničarski seljačići, za razliku od posterdžija i reakcionara, su otišli da smrde negde drugo, a nisu se asimilirali u forum. vraćanjem četa bi se i oni vratili, a to nam nije cilj,
4. ova tema je poslednji bastion čekaoničara i treba se ukinuti, njih je strah po forumu pisati, tu kad se nešto napiše, ostaje da se vidi, za razliku od četa,
5. kad bi se vratio čet, trebalo bi da se stavi da je potrebno tipa 2000 postova na forumu za pristup, onda bi tu bila jedna gotivna ekipica.
ali prdim ja u prazno.
El se nisu bili preselili na diskord ili nešto slično?
Jeste al crklo i to
jesu. napravio ja dupli nalog za taj server, da ne trujem glavni.
a toliko me mrzi da se ulogujem da jednostavno to i ne radim.
Vridilo je samo zbog Fejda chat ukinuti
da
da
Šta kažu ljudi koji su polovično daun?
Polovično?
cigane karamo
sam sebe karaš?
Oće reći da drka, štali?
možda flexa kako mu je kurac 20+ cm pa može sam sebe probiti.
Ako je, nothing but respect za mlađahnog Vuka