...fudbaler, pećina u Skyrimu
Može, deal.
...košarkaš, proizvođač poludisperzije
E jbg kad bi dodali još fudbalere i kosarkase, sanse bi bile minimalne da otkines bar jedan win
Čet vukajila
Vraćaju se stari autori, desi Dilation
Ups autocorrect
22 minute dok se Avvi ne vrati. Mesni, trči cikcak
Da, mesni
4 godine već Dilat Larat nalog postoji Sada je vreme za doručak Prijatno dragi ljudi
evo, stigao sam malopre u Bor, sad čekam onu pičku da dođe s posla da otključa vrata.
4 godine ideal si vukstva, srecan ti rodjendan dilat srpska
HVALA
kad će apdejtana slika ruke?
Ej propustih priliku za rimu neka bude ovako : 4 godine već Dilat Larat nalog postoji Sad je Vreme za dorucak Prijatno dragi ljudi moji.
Bojim se ne skoro nemam dobru kameru
A iPhone 7 sivi
Jok
Pa koji sad koristiš ako tajna nije
https://www.blic.rs/biznis/vesti/wudy-virsle-povlace-se-iz-prodaje-u-srbiji-u-resornom-ministarstvu-potvrdili-za-blic/s4cvqm8
Ako ste ljubitelji virsli zaobidjite Wudy. Izgleda da je zarazen ceo kontigent.
SIRI DALJE!
Hvala na info, bas sam planirao da kupim, ali sad necu kad to znam. Hvala jos jednom
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
...fudbaler, pećina u Skyrimu
Može, deal.
...košarkaš, proizvođač poludisperzije
E jbg kad bi dodali još fudbalere i kosarkase, sanse bi bile minimalne da otkines bar jedan win
Čet vukajila
Vraćaju se stari autori, desi Dilation
Ups autocorrect
22 minute dok se Avvi ne vrati. Mesni, trči cikcak
Da, mesni
4 godine već Dilat Larat nalog postoji
Sada je vreme za doručak
Prijatno dragi ljudi
evo, stigao sam malopre u Bor, sad čekam onu pičku da dođe s posla da otključa vrata.
4 godine ideal si vukstva, srecan ti rodjendan dilat srpska
HVALA
kad će apdejtana slika ruke?
Ej propustih priliku za rimu neka bude ovako : 4 godine već Dilat Larat nalog postoji
Sad je Vreme za dorucak
Prijatno dragi ljudi moji.
Bojim se ne skoro nemam dobru kameru
A iPhone 7 sivi
Jok
Pa koji sad koristiš ako tajna nije
https://www.blic.rs/biznis/vesti/wudy-virsle-povlace-se-iz-prodaje-u-srbiji-u-resornom-ministarstvu-potvrdili-za-blic/s4cvqm8
Ako ste ljubitelji virsli zaobidjite Wudy. Izgleda da je zarazen ceo kontigent.
SIRI DALJE!
Hvala na info, bas sam planirao da kupim, ali sad necu kad to znam. Hvala jos jednom