Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
mi smo bugari, a ne ljudi.
bili smo fetiši, sada smo ljudi
https://youtu.be/Llbh3rxGPEc
Pa ti si Šmo prvi rekao da su ovo avatari a ne ljudi...
Zasto si ti nevaljala LOL EPIC
hahahah pusti malom Dimitriju film 100% ce mu se svideti
U razmatranju je...
Avatari su samo u međusobnoj interakciji na sajtu, svesni smo svi da iza tih avatara stoje pravi ljudi za koje nas doduše zabole kurac ali to je i poenta ovog mesta, pričaš stvari koje nikada nikome u stvarnom životu ne bi rekao jer bi te napušili s kurac i naranili s pesnice.
I naranili s kurac isto
Jesi ti gledala
Upravo to, ali ne gledam više kao da ste stvarni, baš zato što u realnom svetu niste ovo što ste ovde, tako da mu dođe isto.
Nisam gledala, ozbiljno sam loše.
Ako neko zna broj neke službe s kojom mogu da razgovaram o samoubistvu neka mi napiše ovde.
ај у курац не глупирај се
Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pirot obaveštava gradjansktvo da u slučaju medicinske potrebe mogu se javiti na broj 063/417658
Sve će biti u redu, nije vredno toga. Misli na svog Dikija
Ne ne necu hitnu, neku javnu liniju za pomoc, misao ne ne napušta od pre par noći
Javnu i ako ima besplatna
Najbolje bi bilo da se ubiješ i da napraviš od deteta siroče iskr
Da