Čet

1. Skapirala sam odma pošto sam pustila post. Što bi bio? Mislim zašto bi te život neke obične seljanke iz Pirota izbacio iz vinkle? Vi ste sve ovde samo ne empatični. JEBEM SI MATER ali dobra sam cura bila da tako prodjem. I sad sam dobra. Ali jbg. Ne boli mene džabe svaki neuron što je tako moralo da bude, neću ja džaba da se iskasapim, meni to iz vena naiđe, taj prezir, količina bola, mržnja prema svima koji žive bolje a ne zaslužuju ni petstoti deo toga ... ali ništa ne mogu toj sili, nikad me nije volela, moje su zvezde prokleto raspoređene i to je to. Ostaću živa iz inata.

2. Idem ukorak, stalno slušam DeVita i kako rola rola magičan cvet.

3. Nisam taj bejbe, kad ugase se svetla i te kamere

4. Realno Vuk je toliko infantilan da mu ne bi čovek dao 15 godina. Ali ima i neki podao ton. Nešto ljigavo u tim slovima..

5. Recimo Vuk Mob je isto prilično ljigav stvor. Slučajnost? Teško.

6. Fuj takve pojave. Bljuv!

7. Dok Nucci nije takav, on mi je više kao neki veseli ljakse, ali na pozitivan način. Neko za dobru zajebanciju, ali ne bi ga zvao kad se kuća zida.

8. a šta ako je on u pravu? šta ako smo svi mi lembas i samo on nije dupli?

9. Koga da zoveš od tih likova kad išta zidaš? Si blesav? Munuće dinamit u neku ciglu, blok. To sve bolesno.

10. A Coby, njega bi zvao da plaši srednjoškolce svojom šatro gengsta pojavom i uzima im pare sve dok mu pičku debelo ne polome i izbodu ga šrafcigerima, usta ga fejkerska i mrsna. Govnar dijabetični

11. In the world full of halfbrows, be a Vuk.

12. Eno podsetila me dosta prica na moju rodjaku, isto joj necesov debil zapao i o jadu zabavio, bednik

13. Napolju miholjsko leto.

14. Coby sa onim rrr haha surovi reperi on i dr vuk mob

15. El radi svašta sa bagrom na parking?

16. чекамо вука да се одбрани

17. др вука не вук моба

18. Snima svasta sa bagrom nego sta treba ga prevaspitat

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.