Čet

1. Šta vi to imate protiv nas roma pudafte

2. Za cuclanje dušu dala

3. Ste ozbiljni da je Ganci?

4. Sad ću da jebem bezobrazno

5. bilo je tema u kojima se dobri ljudi po 7-8 strana hranili kurcem, ali ako na ovako neutralnoj temi te čitav forum ozbiljnije nego napušavanjem poliva govnima već 2-3 strane, znaš da nešto ne radiš kako treba i da nisi poželjan.

6. Vuk će jebati?

neće.

7. Rom, autore Avvi.

Proročansko pleme pogleda hola, štono bi Bodler reko. Ostanimo demokratični pre svega.

8. Čovek sam za razliku od njega

neko vece sam procitao onaj tvoj poduzi post o tome sta te snaslo u zivotu i otisao sam na spavanje malo ausvinkl :/

9. nije tačno kameni. rom možeš biti, a da nisi cigan. on jeste cigan, zapravo cigančina.

10. Slažem se od reči do reči s Mesnim prvi put onako izistinski. A znam

11. Ah, fokus je na karakterne osobine ovaj put? Sacrebleu Drago mi je da rasizam nije u pitanju.

12. Koristite skraćenice koje su mi neprovaljive jbg. Vi ste dugo ekipa. Kep i slično. Očekuje se da pridošlica zna, ali pridošlica ne zna jbg.

13. Prevedi mi AUSVINKL

Nije u vinklu, prso, poremetilo ga. Jebem te lingvistiko.

14. Da, i ja da vam se popišam na te 9gag izraze

A ono je bukv nije u vinklu

15. Ma nisam bre sad uopšte s lingvistikom na talasnoj duzini, mnogo sam ispod

16. pomalo mi ga je čak i žao jer ga svi na forumu kolektivno pljuju, obzirom na njegovo mentalno stanje, ali mora da nekako protuvi kroz onu glaventaru da nije dobrodošao ovde.

17. To samo dragi doktor koristi, usta ga žvalava

18. boomeri ne kepujte nego idite ukorak s vremenom

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.