Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Knjige su za svakoga.
Pozdrav svim neko nalozima,izdrzacemo braco.
Dobro veče dragi H2O,
Najpre želim da razjasnim jedan manji nesporazum proizveden usled mojeg nepravilnog korišćenja gramatike propisane od strane institucije Matice Srpske gde sam očigledno prevideo upotrebu upitnika i time ga u potpunosti zanemario pri odgovaranju na post dotičnog Даниела. Dakle, ono što je mene zanimalo u njegovom kratkom sadržaju jeste činjenica da su osobe koje je pomenuo (u navedenom tekstu konkretno gospodin Фрајкор i gospodin Bulgakov) lica srednje starosne dobi koja se po nekim novim leksičkim redakcijama našeg naroda imaju nazivati i tzv. "bumeri" (od engl. Boomer). Ne shvatajući njegovo opažanje, da ta dvojica uvaženih gospodina čitaju novine izdavačke kuće "Politika", na način koji bi zadovoljio moj stav prema datoj temi koji se u tom momentu formirao, te preispitujući sve prethodne tvrdnje i neodlučno pokušavajući da razaberem i najmanju dozu sarkazma u njegovom isticanju situacije, napokon reših da se izjasnim - avaj, neuspešno.
Kako u budućim prepiskama na ovom sajtu ne bi dolazilo do opštih nesporazuma ove vrste, rešio sam da se podvedem re - edukaciji koju ću sprovoditi pod pokroviteljstvom ovoga sajta i njemu prisutnih ljudi, a bivaće usmeravana i izvođena kroz svakodnevne prepiske u samom forumu. Poželjno je da mi se priključite, ali svakako niste u obavezi.
Hvala na razumevanju i ugodan ostatak večeri,
Poremeceni
У реду је, само сам желео да овде поделим своје сазнање из поменуте вести да је Реал Мадрид победио Реал Мадрид резултатом 86:83.
Поздрављам процес реедукације и придружујем му се, конкретно, учим се да је оваква новинарска брљивост постала нешто нормално, на шта не треба обраћати пажњу (видим да тамо још стоји тако).
Da
Nihiru pivo od Tanker pivovare jebe i leti
Добро јутро.
Guzi li se išta braćo?
Одавно само мисионарење. Старачки: колико се може и колико се добије. За сада, довољно за мир у кући.
Ja sam vazda mislio da matorci preferiraju dogi, lakše je valjda
Edit: nevin sam i dalje, samo sam čuo
Kakav dogi, da leđa odu.
Čuo sam da mora se ima nešto duži kurac da bi bio moguć kereći stil. Znači ništa od toga za mene, osim kao primalac.
S tobom dogi sanjali bi mnogi, svi su hteli ali retki su to mogli
Pomaže ako nemaš pivski stomak
DA bre pa šta sam ja, gimnastičar koj kurac?
Desi lepri vijenašu mali
Si smršo malo a?
Cek cek, lepri je debeo i… nevin ?
https://www.youtube.com/watch?v=lKie-vgUGdI
Da, a voda je mokra
zvuči poznato. isto kao jedan neko-autor odavde.