Prijava

Knjige su za svakoga.

Pozdrav svim neko nalozima,izdrzacemo braco.

Dobro veče dragi H2O,

Najpre želim da razjasnim jedan manji nesporazum proizveden usled mojeg nepravilnog korišćenja gramatike propisane od strane institucije Matice Srpske gde sam očigledno prevideo upotrebu upitnika i time ga u potpunosti zanemario pri odgovaranju na post dotičnog Даниела. Dakle, ono što je mene zanimalo u njegovom kratkom sadržaju jeste činjenica da su osobe koje je pomenuo (u navedenom tekstu konkretno gospodin Фрајкор i gospodin Bulgakov) lica srednje starosne dobi koja se po nekim novim leksičkim redakcijama našeg naroda imaju nazivati i tzv. "bumeri" (od engl. Boomer). Ne shvatajući njegovo opažanje, da ta dvojica uvaženih gospodina čitaju novine izdavačke kuće "Politika", na način koji bi zadovoljio moj stav prema datoj temi koji se u tom momentu formirao, te preispitujući sve prethodne tvrdnje i neodlučno pokušavajući da razaberem i najmanju dozu sarkazma u njegovom isticanju situacije, napokon reših da se izjasnim - avaj, neuspešno.
Kako u budućim prepiskama na ovom sajtu ne bi dolazilo do opštih nesporazuma ove vrste, rešio sam da se podvedem re - edukaciji koju ću sprovoditi pod pokroviteljstvom ovoga sajta i njemu prisutnih ljudi, a bivaće usmeravana i izvođena kroz svakodnevne prepiske u samom forumu. Poželjno je da mi se priključite, ali svakako niste u obavezi.

Hvala na razumevanju i ugodan ostatak večeri,

Poremeceni

У реду је, само сам желео да овде поделим своје сазнање из поменуте вести да је Реал Мадрид победио Реал Мадрид резултатом 86:83.

Поздрављам процес реедукације и придружујем му се, конкретно, учим се да је оваква новинарска брљивост постала нешто нормално, на шта не треба обраћати пажњу (видим да тамо још стоји тако).

Nihiru pivo od Tanker pivovare jebe i leti

Добро јутро.

Guzi li se išta braćo?

Одавно само мисионарење. Старачки: колико се може и колико се добије. За сада, довољно за мир у кући.

Ja sam vazda mislio da matorci preferiraju dogi, lakše je valjda

Edit: nevin sam i dalje, samo sam čuo

Kakav dogi, da leđa odu.

Čuo sam da mora se ima nešto duži kurac da bi bio moguć kereći stil. Znači ništa od toga za mene, osim kao primalac.

S tobom dogi sanjali bi mnogi, svi su hteli ali retki su to mogli

Pomaže ako nemaš pivski stomak

DA bre pa šta sam ja, gimnastičar koj kurac?

Desi lepri vijenašu mali
Si smršo malo a?

Cek cek, lepri je debeo i… nevin ?

Cek cek, lepri je debeo i… nevin ?

zvuči poznato. isto kao jedan neko-autor odavde.