Klasična. Bez pedigrea. Ja ti nisam AvvI Nego šta si? Kvalitetna ono, dojajna? Ajde bre idi prošetaj malo, ogledaj se u izlozima ... Ti ćeš nad nekim da se izdižeš i pišaš po ljudima... Klasična drumska prangija. Sa sve ovim psihopatom pa na deponiju. Dobrovoljno.
Ma odbranićeš mojega...
Ista smrdljivica kao i većina likova ovde. Ko te je dirao juče uopšte, nisam ni bila tu... Provociraš i posle ti đavo kriv... Đilkoške, seljačke fore da se neko izaziva i blati. Kako vas nije sramota uopšte da postojite?
Ne bacam nikakvu penu, zašto si morala da sereš juče po meni? Da im se dodvoriš, šta? Kači ti se Vuk, pa kači se jer je bolestan, a šta sam ja manje od tebe? Što me koji kurac spominješ? Šmoklja samog sebe ne voli, ne trpi nikog, i ne samo on - svi ovi ljudi imaju problema sa sobom, potom sa bilo kim. Najveći problem im je društvena integracija. Naročito što se tiče žena, pojedini imaju toliko izraženu tu seksističku crtu da je nemoguće preći je sve i da si jedina žena na svetu, i najbolja čak.
Ja coveka ne poznajem, pisali smo normalno, mislila sam da je normalan to je bilo pre nego sam shvatila da nije dobro..
pisali smo o ratu i potom je on uradio ovo:
cekaj samo sekund sad cu da branim svoju cast od tebe
Klasična. Bez pedigrea. Ja ti nisam AvvI
Nego šta si? Kvalitetna ono, dojajna? Ajde bre idi prošetaj malo, ogledaj se u izlozima ... Ti ćeš nad nekim da se izdižeš i pišaš po ljudima... Klasična drumska prangija. Sa sve ovim psihopatom pa na deponiju. Dobrovoljno.
https://ih1.redbubble.net/image.955685616.6361/flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg
ne znam odakle poticu ovi shiftovi nit me zanima
Ma odbranićeš mojega...
Ista smrdljivica kao i većina likova ovde. Ko te je dirao juče uopšte, nisam ni bila tu... Provociraš i posle ti đavo kriv... Đilkoške, seljačke fore da se neko izaziva i blati. Kako vas nije sramota uopšte da postojite?
Pa moramo da postojimo šta da radimo koj kurac
pa i mene npr smoklja ne mirise i misli da sam povrsna pa ne bacam penu na njega
Ne bacam nikakvu penu, zašto si morala da sereš juče po meni? Da im se dodvoriš, šta? Kači ti se Vuk, pa kači se jer je bolestan, a šta sam ja manje od tebe? Što me koji kurac spominješ? Šmoklja samog sebe ne voli, ne trpi nikog, i ne samo on - svi ovi ljudi imaju problema sa sobom, potom sa bilo kim. Najveći problem im je društvena integracija. Naročito što se tiče žena, pojedini imaju toliko izraženu tu seksističku crtu da je nemoguće preći je sve i da si jedina žena na svetu, i najbolja čak.
bas seethujes nisam se izdigla iznad tebe
samo sam rekla da ti caskas sa vukom a ja ne
to nije nikakav agens izdizanja ili uspeha u odnosu na tebe
Ljudi: (postoje)
Avluv: https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/035/410/Screen_Shot_2020-10-05_at_11.51.58_AM.png
Ti Mujetino da jedeš govna. Odjebi, ne kači se na raspravu.
Vuk je elem kod mene u PVt u tvrdio da te zna
Tvrdio je da si bila sa Mesnim Nareskom...
Ma zašto ja lepo ne uradim sledeće...
ako ti je vuk relevantna referenca za koju se hvatas, ne znam pouzdaniji ti je minhauzen
Stvarno bi mogla malo kod psihologa/psihijatra, ne zajebavam se, kazem ti iz najbolje namjere
e, a nekad sam mislio da kombinacija cara, melkor trifors i vakcine nenormalna...
a ono elokventna gospoda. svi.
jedno carino lolo ima vise vrednosti od ovih vasih opajdavanja ovde, pu!
Ja coveka ne poznajem, pisali smo normalno, mislila sam da je normalan to je bilo pre nego sam shvatila da nije dobro..
pisali smo o ratu i potom je on uradio ovo:
ja nikog ne opajdavam nit pricam o bilo kome po pvtovima
Kako prepoznati da je neko zelen?
Veruje sta pise autor Vuk
https://ibb.co/421kZyT