Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Života mi pre toga se postavio posve normalno i čak zabrinuto
Čim sam videla da pominje imena ljudi sa sigurnošću shvatila sam da nešto nije u redu
Hahahaahhaa sta koj kurac
https://ibb.co/bsNzzrr
jel ti to bio bas prvi tip off kod njega jahahh
Pa prvi, odakle da znam uopšte, pise li na necijem profilu da je debil
Ozbiljne probleme ima. Ja imam realne probleme..On ima ozbiljne probleme u glavi.
Treba ući u interakciju sa tom pretpostavkom za svakog na ovoj septičkoj jami od sajta, iz čiste predostrožnosti.
i sta je najgore sto moze da se desi i da jeste debil
sta ce ti predostroznost
e a ja ulazim sa pretpostavkom da su svi normalni i stabilni ljudi koji se ovde samo zajebavaju i gube vreme.
Da ne nastavljam kao sto vidite tel.mi je skoro prazan a imam neke obaveze, mislim da je dovoljno. Ne želim da mi se obraca vise ali ne znam kako da ga otresem, meni je psihopata dosta.
A ti Mujo mogo bi ti do psihijatra, izuzetno sam jaka psihički imajuci u vidu sta sam prezivela, nevazno, svi imate svoje sjebane price. Nemoj da me napadas iz nebuha i vredjas kad nemas pojma sta je u pitanju. Ja volim da se zajebavam,.umem da budem i ćaknuta, ali ovaj decko je ozbiljno bolestan
Da ti napravi dete? Ne znam nagadjam
sta ce ti predostroznost
Pa bukv ništa, to govorim za ove koji očekuju nešto dobro od prepiske s nekim ovde
u tom slucaju to si dobro reko
Ali kako je decko u tripu da su svi moji dupli i da mu ja zelim zlo... ipak je dangubljenje djavolja rabota
Ma kava normalnost, nego ja svemu prilazim kao dete. Eto to sam ja. Zato sam i najebala. I ozbiljno me je SRAMOTA!
A pa Celte loša ti je procena, kao i prvi put kad si me procenio, jako loša. Ali dobro. Kako je i rekao Zapata, nisu svi dobronamerni a ja ni grama namazana tako da - razumljivo. Žao mi je što sam vas ometala. Svakako više na forumu neću pisati. Izvinjavam se svakome. Ali ovo mi je do guše došlo, lp.
ja sam recimo u tripu da mene svi gledaju s mont everesta, i onda verovatno nesvesno imam nekakve iskaze koji zalice kao da se izdizem da bih se zastitila od unizavanja a ne mislim da sam ja bolja nesto od tebe iskljucivo zbog cinjenice sto se ne dopisujem sa sikopatom nit sam htela da te zacnem
svi smo u istom sosu tkd nema tu nekog koprcanja
I ja imam problem sa samopouzdanjem. Kao što si i pročitala bivši muž se za to jako dobro postarao. Zato nikome ne dozvoljavam da me šikanira, potcenjuje, gazi, i slično... I u svemu vidim omalomazavanje. ne dam vise na sebe nikad
Boze kakva bolesnica mrs u kurac ludaco