Prijava

Manje Rasta koristi autotjuna od ove dečice

Primećujem da su južnjaci dosta temperamentniji od severnjaka. To možemo videti i na primeru Sicilije, Alabame pa i naših Nišlija i okolnih mesta.
Šta mislite, zašto je to tako?

Zbog prirodnih lepota.. Uvek nadješ nešto zanimljivo.. U ravnici, sve ti ravno.. ne diza ti se tenzija ni na šta.. Ovaj melk mora da je od neki Rumuni potek'o (ili isteko xaxa )

Ejdus
Primećujem da su južnjaci dosta temperamentniji od severnjaka. To možemo videti i na primeru Sicilije, Alabame pa i naših Nišlija i okolnih mesta.
Šta mislite, zašto je to tako?
Свако се настањује где му одговара. Невероватно, али Норвежани једва чекају да им прође оно мало лета, па да опет падне снег. На југ одлазе љубитељи сијесте, којима не смета бујање паразитарних облика живота у повољној клими. Комарци су кандидати за снижавање крвног притиска.

Mimo tebe Melk, ova pesma i deca su divni! Hvala im! Tebi ipak hvala što si ovo podelio. Iako si otvorio bezveznu temu nečim jako lepim.
Jug govori ono što jug jeste. Nas su ovde učili da negujemo što imamo. Jedan od naposebnijih dijalekata je pirotski govor. Da si se dublje bavio jezikom znao bi. Zapravo istorijom jezika. Pirotski je zvanično dijalekat SERBSKOGA JEZIKA, onoga koji Dositej zove čistim. Jezički puritizam je besmislica. Bogatstvo jednog jezika ogleda se u dijalektima.

Ne mož to da objasniš Austro-Ugarskoj ciganmali

Ivana, jel zelis u viber grupu

Ne mož to da objasniš Austro-Ugarskoj ciganmali

Hahahaha na jug da dođu da vide kako se uči.
Viša od 8 godina..Čoveče to su dva faksa od po 4 :D
Hvala ti Zap, trenutno ne bih. U nekim sam proceS(p)ima ...

možemo videti i na primeru Sicilije, Alabame

Takodje na njihovom primeru mozemo videti da vole da jebu sestru od tetke

jel to u svakoj zemlji jug gori od severa pa ste smislili novu teoriju ko trifors sta?

nije tacno, evo u crnu goru je recimo jud bolji, vamo sve sljeglo u podgoricu i primorje

Vezano za Alabamu, čuo sam jednu priču da jedan momak iz Niša nije hteo da se zabavlja sa devojkama iz svog grada jer mu je deka bio veliki švaler i on misli da je sigurno svaka devojka iz Niša neka njegova rođaka. Strah ga je da devojka ne bude sestra.

Mozda mu je deka wilt chamberlain

Možda mu je deka bio unproforac

https://www.telegraf.rs/vesti/1359564-istina-o-seksi-snohacenju-ovi-ljudi-ucestvuju-u-najjezivijem-seksualnom-obicaju-u-srbiji-foto

znaci nisu u pitanju sestre od tetke i alabama style ne lupajte

mada ovo moze objasniti zasto je celt emigrirao u svicu looolz

btw mozda bi se mogla otvoriti tema ako neko zna jos neke cudne obicaje ne samo iz srbije nego sa balkana generalno looks interesting idk

Scouser,

duguješ mi objašnjenje o tome gde sam trebala da se KOPAM? :D
Zaista me zanima.

Hvala.