Prijava

koja braća ovi pingvini pazi ovo ,šta ako posle ovog života postajemo pingvini? isto hoda burazer na dve ,povraća u usta mladima doduše
https://youtu.be/Qzpr6HbJJb8

Црна Гора?

Јел лепо пише горе РАЗВИЈЕНУ земљу?

Што би рекао један бивши легендарни господин - свака ми је друга само доказ да си најбоља.

Cg je na korak ulaska u eu.

Celokupan zapadni svet je doziveo degradaciju. Afrika necu da komentarisem. Kina totalitarni rezim. Indija ima kaste. Juzna Amerika rat kartela, prinudjen si da budes na necijoj strani. Australija i Novi Zeland, kuca milion dolara, paukova i raznih letecih govana isto milion. I sta ostaje Balkansko poluostrvo:
Bugarska, Rumunija-cigani Evrope, sramota
Makedonija-pola Siptari
Albanija-Siptari
Hrvatska-pola zemlje fali nemas sa kim da se druzis
Bosna-uboga sirotinja
Madjarska-Gospoda, ali Madjar si tkd sramota
Grcka-Ne kaze se dzaba "duzan kao Grcka"
Srbija-Svetinja

Mene si bas ubedio mnogo sam zahvalan sto zivim u ovoj predivnoj zemlji.

Covek objasnio i sve lepo obrazlozio u tri reci
Da je vise ovakvih

Nema nista lepse nego sa pristojne udaljenosti gledati kako se narod zaljubljen u radikale, komunjare, crvenu dzvedzu, cecu i grand show davi u govnima, zene im jebu za 20 evra ili ih razvlace ko dzigerice s kurca na kurac jer moraju da cute za naprednjacku crkavicu, pecenjari vode elektrodistribuciju, a svako sa dve sive celije gleda da zbrise iz te septicke jame cijim gradovima vladaju nepismene ubice i narkodileri, a idioti koji nisu sposobni da mrdnu van svog Nisa biju decu jer nece da uce.

Prelepota.

Nema ništa lepše nego sa pristojne blizine gledati kako se narod zaljubljen u radikale, komunjare, crvenu džvedžu, patlidžan, cecu i grand show davi u govnima, žene jebu za 20 evra, pečenjari vode elektrodistribuciju, a svako sa dve sive ćelije gleda da zbriše iz te septičke jame čijim gradovima vladaju nepismene ubice i narkodileri, a idioti koji nisu sposobni da mrdnu van svog Šapca biju decu jer neće da uče.

Prelepota.

Smrdija Sabac ne zasluzuje

zaslužuje li smrdija Lipolist?