Prijava

Evo sedim ovde, i napinjem se da imam neko misljenje dal je dobro ili lose, i nemam. Ne mogu da sopstvene izbore nekom namecem kao dobre, mogu samo da nadjem vas, koji se slazete sa tim i da trazim potvrdu da su dobri.

Kad bi bio bas kiso reko bi da straju od onlifans kanala sa finom zaradom deli samo to sto nije dobra picka, pa prodaje ono sto ima, al ko sam pa ja da pricam sta je dobro sta ne, nemam instagram, ne pratim nikoga ko nema nista da kaze, ne delim nista. Svestan sam da se ne razumem u to, ne umem to i da ce to najverovatnije biti hendikep u vremenima koja nailaze.

Straja ume. Ja nikad necu da gledam to sto on pokazuje al ja mu nikad nisam ni bio ciljna publika.

Da se razumemo, klipovi su limunadica i ne tera decu u njima da rade i govore nista opasno i problematicno

Dok ne krene da pada popularnost, ili klinci skontaju šta se dogadja pa krenu da teraju nešto svoje, tipa da psuju? Pokupiće negde svakako.

Ne sviđa mi se taj virtue signaling MSMa kao oni se bore da roditelji ne eksploatišu decu, istražuju i prave debate, jebo vas Dizni da vas jebo koliko ste male dece pretvorili u narkomane i braindead klošare

I ko zna koliko holivudskih pedofila ih je pregazilo

Žao mi je svih osim Majli Sajrus to smeće je zaslužilo sve patnje ovog sveta i onaj hillbilly ćale njen

viđao sam na forčenu /b/ kako dobri čovek kači slike sopstvene ćerke i govori kako bi je jebo, onda slika sa njenim jebačom i kako mu je drago što je jebe. malo kasnije i gole slike koje je na neki način dobio. sad, koliki je kredibilitet obzirom da je forčen, ne znam, ali ipak su to amerikanci, oni su posebna vrsta ljudskih bića.

Kako su reagovali poremeceni 4chanovci vrv su drkali?

Čime Vi punite mozgove, dobro da ste i normalni.

> vukajlija
> normalni
> ejdus