Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dakle tema o novom Festivalu piva koji počinje danas.
Da li ćete ići? Šta mislite o muzičkom programu? Hoće da padne neko okupljanje Vukajlijaša?
I ono najvažnije, zašto nema Orthodox Celtsa?
Banana.
Gde se održava?
U Beogradu. Čini mi se da Beer Fest sve viši klizi ka nekom novom Exitu i to mi se uopšte ne dopada.
Kako se vama čini?
O kakvim festivalima ti pricas treba sad da ti promene pelene i na spavanje starkeljo.
hahahahaha
Slatko si me nasmejao. Iako sam ja sam stariji član i zvučim kao stara škola, poprilično sam vitalan i uživam u dobroj muzici i zabavi.
Nevezano za temu ali ja svakodnevno čitam i učim o sebi i svetu, naravno i Bogu.
Volim tešku literaturu i pecanje.
Мени је најјаче што је најваљено Јагодинско пиво, а пивара нам не ради већ годинама...
Meni se pije ladna BIP-ovača ali i to su uspeli da sjebu.
Ne psuj.
Izvinjavam se, ponelo me. Nemojte da psujete i budete kao ja.
Nećemo.
Kada je Prodidži?
Orthodox Celts, sviraju klavir znaci
skec.jpg
Kada je Prodidži?
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/53696649_2421799304520479_8469457928963751936_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=aObjb5LolUAAX-JNyq7&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AT-mxhWIJAwVuSCWr6GWhVE1cuBIkayVYgXaoXFqCDgEVA&oe=6324E569
Ehhh, kad dođem dole i krenem palamuditi, onako auslendersko-pederski... Koje kraft pive imate i ima li veganskih opcija, preferiram hamburgere od BijondMit kompanije.
Ejdus dolazi sa nozem
Hoće li mu pretresati sarkofag na ulazu?
haha SARKOFAG
ejdus:
https://www.youtube.com/watch?v=eDyQr5vHbkE