O kakvim festivalima ti pricas treba sad da ti promene pelene i na spavanje starkeljo.
Slatko si me nasmejao. Iako sam ja sam stariji član i zvučim kao stara škola, poprilično sam vitalan i uživam u dobroj muzici i zabavi.
Nevezano za temu ali ja svakodnevno čitam i učim o sebi i svetu, naravno i Bogu.
Volim tešku literaturu i pecanje.
Ehhh, kad dođem dole i krenem palamuditi, onako auslendersko-pederski... Koje kraft pive imate i ima li veganskih opcija, preferiram hamburgere od BijondMit kompanije.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Dakle tema o novom Festivalu piva koji počinje danas.
Da li ćete ići? Šta mislite o muzičkom programu? Hoće da padne neko okupljanje Vukajlijaša?
I ono najvažnije, zašto nema Orthodox Celtsa?
Banana.
Gde se održava?
U Beogradu. Čini mi se da Beer Fest sve viši klizi ka nekom novom Exitu i to mi se uopšte ne dopada.
Kako se vama čini?
O kakvim festivalima ti pricas treba sad da ti promene pelene i na spavanje starkeljo.
hahahahaha
Slatko si me nasmejao. Iako sam ja sam stariji član i zvučim kao stara škola, poprilično sam vitalan i uživam u dobroj muzici i zabavi.
Nevezano za temu ali ja svakodnevno čitam i učim o sebi i svetu, naravno i Bogu.
Volim tešku literaturu i pecanje.
Мени је најјаче што је најваљено Јагодинско пиво, а пивара нам не ради већ годинама...
Meni se pije ladna BIP-ovača ali i to su uspeli da sjebu.
Ne psuj.
Izvinjavam se, ponelo me. Nemojte da psujete i budete kao ja.
Nećemo.
Kada je Prodidži?
Orthodox Celts, sviraju klavir znaci
skec.jpg
Kada je Prodidži?
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/53696649_2421799304520479_8469457928963751936_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=aObjb5LolUAAX-JNyq7&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AT-mxhWIJAwVuSCWr6GWhVE1cuBIkayVYgXaoXFqCDgEVA&oe=6324E569
Ehhh, kad dođem dole i krenem palamuditi, onako auslendersko-pederski... Koje kraft pive imate i ima li veganskih opcija, preferiram hamburgere od BijondMit kompanije.
Ejdus dolazi sa nozem
Hoće li mu pretresati sarkofag na ulazu?
haha SARKOFAG
ejdus:
https://www.youtube.com/watch?v=eDyQr5vHbkE