Manje više svima je jasno da je jedan od razloga zašto je Vučić došao na vlast priznanje KiM.
E sada, šta Vi mislite da će da uradi da bi zamazao narodu oči kada dođe do finalnog dogovora?Sećamo se da je prvo uspostavio "oficire za vezu" a kada je uspostavljao "administrativne prelaze" Brnjak i Jarinje - uhapsio je Miškovića.
Tada je u trendu bila priča kako će da uhapsi tajkune i da očisti Srbiju od istih.
To je uradio da narod ne bi posumnjao u njegov patriotizam i njegovu "reč".Sada je ukinuta parada ponosa i eto - kako on može da bude izdajnik kada radi sve u interesu naroda i sluša narod.
Šta Vi mislite da će da izvede kada bude bilo neophodno da potpiše zvanično priznanje?
Možda neka tužba za genocid protiv Hrvatske? Svečano otvaranje kule i obećanje o novim velkim investicijama - ili nešto treće?- b
Priznao im nezavisnu vojsku i policiju. Priznao im sudstvo. Priznao im granice. Priznao im dokumenta. Imaju sopstvenu energetiku i telekomunikacije.
Ejdus: Sta mislite ako potpise priznanje?
Glupi Ejdus. Full retard. Never go full retard.
- S
Ne moze skonta tako ociglednu stvar da je kosovo nezavisno for years i ceka priznanje haha ali u prste zna ko nas i zasto truje vakcinama godinama noooooooooob
- P
E, ovi sto ne bi priznali Kosovo da su na Vučićevom mjestu, šta bi vam bila alternativa?
Al bez ono zavlačimo i prolongiramo do smaka svijeta, nego neki konkretan potez koji bi vratio Kosovo, ili bar dio njega.
Želio bih to da čujem iz srpske perspektive, jer ja sam donekle upućen u namjere srpske strane, u očima drugih je ili Kosovo nezavisno ili “šta oće ovi Srbi na Kosovu”
- b
Odjebi Murate, ko tebe za sta pita.
- P
Više sam puta bio na tom Kosovu za 25 nego ti za 50 godina.
Ne živim ja u Turskoj nego ti, Murate.
- b
Ti bio vise puta na Kosovu? 99? Mozda smo se gledali preko nisana.
Ne zivim ja u Turskoj, zajebo si se. - DP
Prost odgovor za mog brata neostrašćenog muslidžu:
1)ako ovde popustimo, sledeći su preševo, sandžak, vojvodina..
2) srpske pare su ulagane u infrastrukturu dole
3) nismo poraženi od Šiptara u ratu, nego od 20 zemalja NATO čija motivacija da se opet jebendaju dole varira
4) istorijski je naše, kolevka srednjevekovne države
5) videti pod tri i geopoliticke promene, i sve veću okrenutost Amera i Zapada sebi i Aziji kao većem tržištu - Š
Ovo za pare i infrastrulturu mož okačimo mačku o kurac, cela jugoslavija izgrađena parama zarađenim od strane borskog rudnika, pa smo od toga dobili kurac da si isteramo oči.
- k
Dakle zasad imamo Mujin predlog: rat sa Shiptari.
- Š
Dazhajk
- P
Zap, moguce bi bilo nekim mirnim pregovorima u blizoj buducnosti izvuci ovaj sjevernii dio kosova ( zubin potok, brnjak, leposavic, lesak..)
Sranje bi ispalo kod mitrovice, tu je već pola-pola ali druze dole kad ideš niže Uroševac ili Đakovica npr, sve su albanci s omladinom se na engleskom sporazumjevas jer samo albanski govore, imaš nazive nije sad ko da si u Albaniji ali nema taj srpski vajb (bez uvrede) mislim valjda im je i to cilj da se ne govori srpski
- P
Mujo direktan, nema uvijanja
- DP
Ko im brani da govore albanski. Jel ti branis ovima u banjaluci da govore srpski :)
- b
Srbija i Turska su oduvek jedine dve ozbiljne nacije i drzave na Balkanu. Grcka i Bugarska kao. Ostalo ne postoji. Oduvek se znalo, kad su Srbija i Turska kul, Balkan je miran.
Svet shvata gresku, ne moze biti mira na Balkanu ukoliko je Srbija frustrirana i nezadovoljna. Tako da mislim da ce uskoro biti nove normalnosti. - ŠSrbija i Turska su oduvek jedine dve ozbiljne nacije i drzave na Balkanu.
Car Samuil neverue
- Д
Ne bih ishitreno ništa zaključivao bez Ejdusovih postavki.