Vučićevi manevri
  • Ejdus

Manje više svima je jasno da je jedan od razloga zašto je Vučić došao na vlast priznanje KiM.
    E sada, šta Vi mislite da će da uradi da bi zamazao narodu oči kada dođe do finalnog dogovora?

Sećamo se da je prvo uspostavio "oficire za vezu" a kada je uspostavljao "administrativne prelaze" Brnjak i Jarinje - uhapsio je Miškovića.
    Tada je u trendu bila priča kako će da uhapsi tajkune i da očisti Srbiju od istih.
    To je uradio da narod ne bi posumnjao u njegov patriotizam i njegovu "reč".

Sada je ukinuta parada ponosa i eto - kako on može da bude izdajnik kada radi sve u interesu naroda i sluša narod.

Šta Vi mislite da će da izvede kada bude bilo neophodno da potpiše zvanično priznanje?
    Možda neka tužba za genocid protiv Hrvatske? Svečano otvaranje kule i obećanje o novim velkim investicijama - ili nešto treće?

• b

Priznao im nezavisnu vojsku i policiju. Priznao im sudstvo. Priznao im granice. Priznao im dokumenta. Imaju sopstvenu energetiku i telekomunikacije.

Ejdus: Sta mislite ako potpise priznanje?

Glupi Ejdus. Full retard. Never go full retard.

• S

Ne moze skonta tako ociglednu stvar da je kosovo nezavisno for years i ceka priznanje haha ali u prste zna ko nas i zasto truje vakcinama godinama noooooooooob

• P

E, ovi sto ne bi priznali Kosovo da su na Vučićevom mjestu, šta bi vam bila alternativa?

Al bez ono zavlačimo i prolongiramo do smaka svijeta, nego neki konkretan potez koji bi vratio Kosovo, ili bar dio njega.

Želio bih to da čujem iz srpske perspektive, jer ja sam donekle upućen u namjere srpske strane, u očima drugih je ili Kosovo nezavisno ili “šta oće ovi Srbi na Kosovu”

• b

Odjebi Murate, ko tebe za sta pita.

• P

Više sam puta bio na tom Kosovu za 25 nego ti za 50 godina.

Ne živim ja u Turskoj nego ti, Murate.

• b

Ti bio vise puta na Kosovu? 99? Mozda smo se gledali preko nisana.
    Ne zivim ja u Turskoj, zajebo si se.

• DP

Prost odgovor za mog brata neostrašćenog muslidžu:

1)ako ovde popustimo, sledeći su preševo, sandžak, vojvodina..
    2) srpske pare su ulagane u infrastrukturu dole
    3) nismo poraženi od Šiptara u ratu, nego od 20 zemalja NATO čija motivacija da se opet jebendaju dole varira
    4) istorijski je naše, kolevka srednjevekovne države
    5) videti pod tri i geopoliticke promene, i sve veću okrenutost Amera i Zapada sebi i Aziji kao većem tržištu

• Mali Mujo

šta bi vam bila alternativa

Sacekati jos malo da vec oslabljena zapadna podrska siptarima nestane skroz, onda pustiti vodu da govna odu

• Š

Ovo za pare i infrastrulturu mož okačimo mačku o kurac, cela jugoslavija izgrađena parama zarađenim od strane borskog rudnika, pa smo od toga dobili kurac da si isteramo oči.

• k

Dakle zasad imamo Mujin predlog: rat sa Shiptari.

• P

Zap, moguce bi bilo nekim mirnim pregovorima u blizoj buducnosti izvuci ovaj sjevernii dio kosova ( zubin potok, brnjak, leposavic, lesak..)

Sranje bi ispalo kod mitrovice, tu je već pola-pola ali druze dole kad ideš niže Uroševac ili Đakovica npr, sve su albanci s omladinom se na engleskom sporazumjevas jer samo albanski govore, imaš nazive nije sad ko da si u Albaniji ali nema taj srpski vajb (bez uvrede) mislim valjda im je i to cilj da se ne govori srpski

• P

Mujo direktan, nema uvijanja

• DP

Ko im brani da govore albanski. Jel ti branis ovima u banjaluci da govore srpski :)

• b

Srbija i Turska su oduvek jedine dve ozbiljne nacije i drzave na Balkanu. Grcka i Bugarska kao. Ostalo ne postoji. Oduvek se znalo, kad su Srbija i Turska kul, Balkan je miran.
    Svet shvata gresku, ne moze biti mira na Balkanu ukoliko je Srbija frustrirana i nezadovoljna. Tako da mislim da ce uskoro biti nove normalnosti.

• Š

Srbija i Turska su oduvek jedine dve ozbiljne nacije i drzave na Balkanu.

Car Samuil neverue

• Д

Ne bih ishitreno ništa zaključivao bez Ejdusovih postavki.

• ŠKODILLAC

Albance možemo da pobedimo seksom ako već nećemo oružjem, oni su tako nas nadjačali, što ne bi i mi njih. Samo kad bi se uložilo u to, strateški i dugoročno eto populacije dole.