Prijava

Ma je li, ja sam tu samo si me razmrljao. Avet ostaje. :P

Avvl jel pristižu pevetei?

Jok. Ništa slično.

Ko kaže da mi treba leba, možda mi treba soli.

Хвала што ме ниси одала бебо.

Buahhahahaaha prekini. Ne podnosim to "Bebo".

Oćeš da te osolimo?

Znači 4 dana bez tuširanja
been there done that

Ovo počinje da liči na onlajn nasilje u porodici, ne žali se nikom jer oće da je vide kao samostalnu ženu, dobru majku i domaćicu, a lešenje opravdava time što se već navikla...

I svaki put kaže odlazi zauvek, ali mazohizam je jači od nje

Kakvo lešenje? O čemu bre vi pričate? Pomešali ste me sa nekim. Ja ne konzumiram ni jednu jedinu varijantu škodljivih supstanci. Ništa! Mogu i bez kafe. Čak više volim čajeve... Vi ste mene vrlo rđavo procenili, ali od koga je ne zanima me, iskreno.

Droga, alkohol, tablete, duvan, trava, razni opijati, mišićni relaksanti, dopovi, enerdži sranja i slično - kod mene ne postoje... Mogu da budem povremeni uživalac nečega, tipa da zapalim sad cigaretu i nikad. Da popijem flašu, ne čašu ili dve Pelinkovca, da odem da se kockam jednu noć iz ćefa, da dobijem i ne vratim se više nikada, ili za 5 godina; Drogu ne želim da probam, ne usuđujem se, jako sam lucidna prirodno, halucinacije kao trajna pratnja mi ne trebaju. Hipersenzibilnost mi je na zavidnom nivou i odista mi ne trebaju dodatne boleštine u vidu trzaja, tikova i kojekakvih nebuloza. Karakter mi je takav da bi se skinula sa svakog poroka, i okanila svake bede, dovoljno je da poželim. Najzanimljivije od svega mi je da nešto NEĆU u životu. To mi je dopadljivije od svakog DA, HOĆU, MORAM, I ŽELIM.

Za mene je NE sveta reč. NE, NEĆU. I daje takvu slobodu koju većina ljudi nije u stanju da podnese jer ih je sistem zastrašio svime i svačim. To NE je takođe vrlo opasno ako se koristi nepravilno što radim u većini slučajeva, ali živim daleko kvalitetnije nego svaki prosečan cvancik na Majci Zemlji. Živim. Ne bauljam, ne životarim, ne uklapam se. Ne jebem živu silu. I do jaja mi je.

Cringe level infinite