Svileni fašizam

1. Право у дукат. Пропагандно смеће.

2. sta je po vama netacno u ovom tekstu?

3. Po meni je tekst generalno dobar, al nisam još pročitao do kraja... uskoro komentarišem.

4. Počeo sam da čitam i prestao na onom delu kad kaže nešto ovako -

Dakle, na Vidovdan 1969. pederi su uzvratili udarac

More mrš bre ne svetogrdi taj sveti datum
    1389!

5. napisane cinjenice. jedino sto vam gejevi mrski pa onda mrsko i da citate o tome. jbg.

6. Tekst je propagandno smeće a liberalniji sam od Trudoa u San Francisku.

7. Ne mrski u fazonu da ga izgazim da se razumemo

8. nista brate, samo ne mozes objektivno da vidis tekst i tvoje misljenje zato nije validno :)

9. Opasna propaganda, cak tekst nije toliko ni o samim pederima koliko o paradi i lgbt organizaciji

10. Onda ni njihovo mišljenje meni nije validno šta

11. misljenje na kraju teksta je misljenje. ostalo je napisano sta bilo pre i sta sad.

i jeste more, ako ce parada i par gejeva da ti pokvare porodicu i iskvare decu, nisi ni neki domacin ni roditelj.

12. Tekst sa ciljem da provocira, inace ne bi pominjao vidovdan u tom kontekstu i karakterisao porodicu kao klimavu zajednicu.

13. Pa pogledaj koliki tekst, to samo neko ko je zna da nije u pravu piše.

A onda dođe Bohor, kaže "Verujem u boga, porodicu i prave vrednosti" prekrsti se, popije rakiju i obriše ceo taj tldr tekst.

14. Da, sve na mestu u tekstu.
    Nije kao da imaju istoriju da se ne zaustavljaju na tim legitimnim pravima za koja se bore.
    https://www.youtube.com/watch?v=ArOQF4kadHA

15. i jeste more, ako ce parada i par gejeva da ti pokvare porodicu i iskvare decu, nisi ni neki domacin ni roditelj.

Uopšte ne mislim tako, grešiš što generalizuješ mišljenja ljudi kojima su gejevi mrski :)

16. i jeste more, ako ce parada i par gejeva da ti pokvare porodicu i iskvare decu, nisi ni neki domacin ni roditelj.

https://www.espreso.co.rs/vesti/drustvo/191233/turisti-iz-pakla-obilaze-srpske-stale-za-seks-sa-zivotinjom-naplacuju-150-evra-za-snimanje-jos-50

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.