U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hahahaha nisi mogao dvije adekvatnije pjesme naći
xd
Ahhahahahahahahha ismejah se
sve vas volim
I ja isto. Ali stvarno, s tim što ne moram da pijem ili se drogiram da bih to rekla.
Istinski volim, mržnju propagiram, da me ne bi razoružali sasvim i ubili još koju kap ljubavi koju štitim i gajim. ❤️
Avl blizu si mirne luke ovde
Proces ne sledeci
Dodjes talasas drkaju te otvoris se sprdaju te tj mo te provlace kroz blato i onda te puste, ne obracaju paznju i komunikacija tece normalno
Kao neko clanstvo da si platila i ne odlazi sad kad si trnje pregazila
Moram te upozoriti na Zapatu da ga se cuvas oce tako da pomogne ljudima pa posle napravi crvene rogove na celu od plastelina i kaze ha ha dosao djavo po svoje
Ma cim je prestala s onim, sto bi Scouser rekao
odmah je bolje prihvacena, ne znam sta joj je to uopste trebalo, jebo je ko je naucio tome
https://www.meme-arsenal.com/memes/44539e2d4d8b58a670a517de9c96e95e.jpg
Proces ne sledeci
Dodjes talasas drkaju te otvoris se sprdaju te tj mo te provlace kroz blato i onda te puste, ne obracaju paznju i komunikacija tece normalno
Kao neko clanstvo da si platila i ne odlazi sad kad si trnje pregazila
Hvala ti. Možda se isplati. Nikad se ne zna.
I hvala na osmehu, ovom, mom.
A ne brini, ni od koga novac neću uzeti, znam se. Samo neka me život baš jako ne pritisne, neka je ovako, ako ne može bolje. :)
Ako mi veruješ i meni je Gandi pao na um sinoć u ovo vreme. :)
HAHHAHAHAHAHAHHHA
Epsko sažimanje moje samopredstave ovde. Treba da ga častim.
Ma niko me nije naučio, valjda su to mehanizmi odbrane na prvu, šta znam. Ostalo je iza nas. :)
Ne moras me castit samo reci bi li se kopala u grobnicu nase famelje?
Ok odo spat
Kakvu grobnicu?? :D
I ja. Laku noć. :D
Zaspat!
Nista, zaboravi
LN anhele
Druzio se sa mormonima iz Amerike godinu dana, isao nedeljom na neku liturgiju njihovu kad mi je dosadno. Poceli i da piju i da jure zenske za to vreme. Misija neuspesna
jutro anhele
cekam preteci pvt od vooka
Hahahhahahhahah meni se obraćaš? Ja anhel?