Iskustva sa sektaštvom

1. Plus uslovljen si da čistiš godine eeeej s onim obimom. Ma lepo kažem da sam sebi šampion. :P

2. svi ti filozofski fakulteti mi u poredjenju sa tehnickim poprilicno teski, sa mnogo manjim mogucnostima da napravis posle zivot sa tim. u najboljem slucaju budes nastavnik.

sad mi se cini da se izjednacava, ali je dosta bilo neujednaceno, i za to i npr prava/ekonomija kad sam ja studirao. isto tesko, isto energije, vremena, a nema nekog smisla, ogromna konkurencija a neupotrebljivo znanje.

mislim, ne pricam da sam ja izaso sa nekim upotrebljivim znanjem sa faksa, al bar konkurencija manja.

3. Hahahhahah Otto se ubacio u svoju ulogu elder statesman-a, deli mudre savete šakom i kapom

4. Zelim samo da cinim dobro

5. isto tesko, isto energije, vremena, a nema nekog smisla, ogromna konkurencija a neupotrebljivo znanje.

Mogu da držim simpozijum na keju napuštenim psima.

6. Civilizaciju smo izgradili na jezicima, a vi tako pricate za svoj poziv

7. Pitanje za vas eks studentariju sa promašenim državnim fakultetima: jel radite u struci?
    Ni ja

8. Nikad te filozofije i sociologije nece imati perspektivu, trziste rada nikada neće žuditi za zanimanjima koja potiču od tih fakulteta i njihovog obrazovanja ali mislim da su toga svjesni više-manje svi koji upisuju te fakultete.

Dok npr pravo i ekonomija je više u fazonu “mogu raditi i van struke jebem ga”

9. "Nama trebaju radnici a ne filozofi". rotšild ili rokfeler, ne sećam se.

Najteži je, pored medicine i gradjevine, tehnološki mislim, drugar je baš studirao naftu bio. I ostavio najteže ispite naravno za kraj. Sećam se kada sam čitao zadatke za ispit nuklearni reaktori (!) ono nema brojeva jbt, već ne znam koliko cvrčaka cvrči u poljani, i kolko se glasno čuju ako je veče palo ne znam kad a vlaga ne znam kako šta. Drugi zadatak Šerlok i Votson rešavaju neki slučaj; ti iz toga treba da izvedeš zadatak, pa da ga rešavaš i ne znam šta da dobiješ. Nikada se zbunjenijim nisam osećao u životu.

10. kako tebi bilo na fakultetu?

11. kako tebi bilo na fakultetu?

Viša, jedva je završio posle osam godina što, uzimajući u obzir to kako sam živeo, nije nikakvo čudo.

12. Osam godina si bio na visoj?

13. Param Parchard imaš PVT od mene

14. Osam godina si bio na visoj?

Pa sve mi drugo u životu bilo važnije jbg. A i vozio sam se autobusom na index do 29. godine, isplatilo se.

15. E Univerzume, stvarno si jajara. Pu jebem ti život!

16. Pa sve mi drugo u životu bilo važnije jbg. A i vozio sam se autobusom na index do 29. godine, isplatilo se

I jeo samo makarone sve to vreme, je l, kako bese ona prica

17. Civilizaciju smo izgradili na jezicima, a vi tako pricate za svoj poziv

Neodoljivo mi se dopada uloga koju si preuzeo. :) Opet hvala. Ništa o tebi ne znam ali pamtiću te dok sam živa. :)

18. Бохор
    Pa fino

Haahaha bohor diplomirao bemveologiju

19. Od kunem te strance jadan ne bio do pamticu te celog zivota

Vukajlija <3

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.