Hvala ti Zapata

1. Znam da misliš da meni udaraš zazubice ovim hoću neću, al zapravo udaraš sebi.

Ne i ovo nije Andrew Tate obrnuta sigma psihologija, ja sam ti samo sto kaze Vudi Harelson u True detective: I'm just a regular type of dude.. with a big ass dick.

2. A da, ne vrtim se ja oko nikoga. Sa detetom i istorijom veštice i horor prošlošću mene ne bi uzeo ni apsolutni slepac, ludak ili ko god. Dakle, svesna sam odista šta su mi izbori i granice. Svima vama slobodnima želim prave ljubavi. Nikad se ne bih nabacivala ma kome. Nisam taj tip. Niti to umem. I znam unapred da od ma kakvih ozbiljnijih stvari sa mnom nema ništa, tako da imam dovoljno dostojanstva da čak i kad mi se neko uživo dopada to potisnem i idem svojim putem.
    Hvala na pažnji. :)

3. Ma to nije nabacivanje sta, malo ti meni nudes ja tebi dick pick i to je to

4. To je kao ona fora sa kladionicom kad treba da izdiktiras radnici Zapata23cm

5. Ako dodje do necega, nece odustati ako nije bas velika kučka. Ne znam gde je to pisalo.

6. avvi fali ti princess tretman

7. Šta znači uptalk?

8. Avvl, princess treatment koji bi ti pružio Vuk i onaj koji bi ti pružio ja, nisu ista iskustva.

9. izvini nisam mislila da te sabotiram, al moras bar nesto da joj pruzis ako hoces da je zakitis spermom oko vrata
    e sad zavisi kakva je avvi mozda bi volela bas neki grand gesture

10. Verovatno je po prostoj logici to neko umotavanje u pamučne krpe... hvala, alergična sam na pamuk

11. Hajde sad, nećemo da se takmičimo. Prepuštam tebi i Tomu i AvvI.

12. Tomo, zasto se ponasas kao da si ispala iz konkurencije za ogrlicu. Cemu nihilizam

13. Stay aside and watch and learn, dr. Wolf

14. Nema goreg lejbela nego ženi da je kurva

15. zato sto nisam ni najmanje zainteresovana
    ako ti igde i kod kog upali taj s neba pa u rebra pristup da ce ti dati sve da im odmah svrsavas u oko, kudos to you
    a mozda sam i ja femcel iz srednjeg veka

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.