Prijava

Anarhija ali da pederi to rade u svoja četri zida

Anarhija ali koristi viljušku sine. Nismo divljaci

Anarhija al da padne lock na ovo govno od teme i da se banuje lihvar dupljak.

Anarhija, ali ja da anarhišem, a ne mene da anarhišu

Uvesti termin “Lihvarska anarhija” neki vid utopijskog društva ali iz ugla pojedinca

Anarhija ali da sam ja i famelija zaštićeni ko Đokovići

anarhija al da se svi volimo i postujemo

anarhija al da bude isto ko komunizam

anarhija, ali ako moze bez belog luka

Anarhija je samo s mesom

anarhija, ali samo da se ljubimo

Pojam anarhije kakvu želimo, mi, pravi anarhisti, u duši, nikada nije dostižan. To nije maloumno, niti nemisleće, to je nadmisleće, i iznad svake konačnosti i ograničenja. Ali masa voli sistem. Pacovi, hrčci, miševi i ostali glodari jednostavno nikada ne bi mogli živeti bez sistema. I to je ok.
Takođe političari vole svoje postojanje, ustrojstvo, moć, tiraniju, vole istoriju, granice, uređenje ali pod navodnicima - uređenje kakvo njima odgovara, većini sveta ne... Međutim isti taj svet će pojesti sva govna za mrvu dobrobiti svome dupetu ... Da. Anarhija je apstraktan pojam. Ali malouman i slabouman nikako... Nažalost gmizavaca, gamadi i poslušnih je uvek neuporedivo više. Oni čine masu, narod, svet. Jedinka ne može ništa, niti par njih. Blago planeti Zemlji na globalnim sistemima reda i discipline....ratne naročito.

anarhija, ali samo preko gaćica

I malouman, i apstraktan, i slabouman, i nemisleći, sve to jeste pojam anarhije, ali iznad svega toga, neizvodljiv i neodrživ je, shvatite to vi 'pravi anarhisti'. To što vi anarhiju poistovećujete sa hipi komunama to je neka druga priča, osnovno nerazumevanje značenja reči i koncepta.

Ma kakav hipi... Ajde neću da raspravljam. Ne komunicira mi se nešto preterano. Muka mi je da objašnjavam svoja mišljenja.

a kad su pogrešna jbg

Nije istina, ne možeš ti znati šta i na šta ja konkretno mislim. Prezirem hipike recimo. S tim me nikako ne može povezati niko ko me zna... ali ajde. Sve ste u pravu. Ne raspravljam ja više ništa.

anarhija al daj mi neko manje parce