U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Anarhija ali da pederi to rade u svoja četri zida
Anarhija ali koristi viljušku sine. Nismo divljaci
Anarhija al da padne lock na ovo govno od teme i da se banuje lihvar dupljak.
Anarhija, ali ja da anarhišem, a ne mene da anarhišu
Uvesti termin “Lihvarska anarhija” neki vid utopijskog društva ali iz ugla pojedinca
lihvarhija
pizdarhija
Anarhija ali da sam ja i famelija zaštićeni ko Đokovići
anarhija al da se svi volimo i postujemo
anarhija al da bude isto ko komunizam
anarhija, ali ako moze bez belog luka
Anarhija je samo s mesom
anarhija, ali samo da se ljubimo
Pojam anarhije kakvu želimo, mi, pravi anarhisti, u duši, nikada nije dostižan. To nije maloumno, niti nemisleće, to je nadmisleće, i iznad svake konačnosti i ograničenja. Ali masa voli sistem. Pacovi, hrčci, miševi i ostali glodari jednostavno nikada ne bi mogli živeti bez sistema. I to je ok.
Takođe političari vole svoje postojanje, ustrojstvo, moć, tiraniju, vole istoriju, granice, uređenje ali pod navodnicima - uređenje kakvo njima odgovara, većini sveta ne... Međutim isti taj svet će pojesti sva govna za mrvu dobrobiti svome dupetu ... Da. Anarhija je apstraktan pojam. Ali malouman i slabouman nikako... Nažalost gmizavaca, gamadi i poslušnih je uvek neuporedivo više. Oni čine masu, narod, svet. Jedinka ne može ništa, niti par njih. Blago planeti Zemlji na globalnim sistemima reda i discipline....ratne naročito.
anarhija, ali samo preko gaćica
I malouman, i apstraktan, i slabouman, i nemisleći, sve to jeste pojam anarhije, ali iznad svega toga, neizvodljiv i neodrživ je, shvatite to vi 'pravi anarhisti'. To što vi anarhiju poistovećujete sa hipi komunama to je neka druga priča, osnovno nerazumevanje značenja reči i koncepta.
Ma kakav hipi... Ajde neću da raspravljam. Ne komunicira mi se nešto preterano. Muka mi je da objašnjavam svoja mišljenja.
a kad su pogrešna jbg
Nije istina, ne možeš ti znati šta i na šta ja konkretno mislim. Prezirem hipike recimo. S tim me nikako ne može povezati niko ko me zna... ali ajde. Sve ste u pravu. Ne raspravljam ja više ništa.
anarhija al daj mi neko manje parce