Za šta plaćamo moderatore?
  • melkijades

Ne prodje ni metar meseci, a pokvariše nam se modovi. Ljudi bi rekli - dugo su vam i trajali, no istina je medjutim da ih nešto puno nismo ni rabili. Dva čoveka po 50e (kako sam čuo), mnogo bre novaca izdvajamo a mršave su rezultate napravili. Ne odabiru definicije, ne vraćaju postere, ništa mori. Da nisu dobili novembarsko letovanje u Čanju o trošku sajta, ili su možda našli bolju koru leba na drugom mestu? Štazdogadja?

• dr .Vuk

Šta je 50e? Inflacija to sve pojela, to ko 15e lane

• k

Ne reagiraju na pretnje smrtima, na psovanje familije otupeli davno. Raznorazni Ejdusi paradiraju forumom, na krajičku usne im skorela sperma a u očima smrt i spam.

• dr .Vuk

Bolesno. Treba razumeti i oprostiti, ljudski je praštati.

• melkijades

Jeste ljudski, no da li je i moderatorski?

• dr .Vuk

Da mene neko pita, a, srećom, ne pita me, pojačao bi skriptu, a moderatore koristio samo za odabir i eventualne propuste koje je skripta napravila. Mnogo bila laganija atmosfera u postmoderni

• k

Ljudski je grešiti, božanski je opraštati

• dr .Vuk

Hajde da očuvamo odvojenost crkve od Vukajlije.

• k

Peder forumom neće šetati

• melkijades

Ne znam, no mračna nas vremena snadjoše deco. Čak nam se i žensko zapatilo na sajtu, i ne samo to, već se i drži ravnopravno. Surovi bi to sve doveo u red u tri prosta klika.

• k

Prekardašilo. Imao sam definisha šumu, tamo dole prema drumu, pa sam čekao. Al lepo sam im rekao...

• ŠKODILLAC

Ne reagiraju na pretnje smrtima, na psovanje familije otupeli davno. Raznorazni Ejdusi paradiraju forumom, na krajičku usne im skorela sperma a u očima smrt i spam.

Sve si objasnio.

Ovo je možda najraspušteniji sajt, u skladu s tim normalno da ne rade ništa. A stvarno ekstra forum i zelena boja što odmara oči, milina a propada. Greota bre ljudi da šaka neuglednih pojedinaca upropašćava ovaj legendarni sajt. Ako treba bre za džabe bi bio moderator samo neki red da se uvede. I muka je gledati a ne samo prisustvovati tom procesu, inače evo kako moderacija reaguje kad se žališ:

Izvini što tek sad odgovaram, bolestan sam kao pas.

Elem - na Vukajliji već odavno nema banovanja za takva, kako da kažem, prozaična-površinska vređanja. U principu ste obojica apelovali operativnu temu.

Ne obracaj pažnju, budi kreativan…veruj mi da ti nikakvu uslugu ne bih učinio da banujem bilo koga u tvoje ime:)

Kiss

Prof

• dr .Vuk

Ja sam za pomilovanje

• celt

ovo je like sooooooooo 2015

• k

A koga bi milovali, autore Vuk?

• dr .Vuk

Podržavam da se pomiluje autorka koja je pretila

• P

Ma dzaba sve, nema teme dok se celt i ja ne zakačimo