Prijava

Ako kaniš pobijediti ne smješ izgubiti.

Dobro, banujte me... Bolje za mene. Uostalom kao da ne može da se napravi nalog za manje od 20 sekudni ... no naravno da imam pametnija posla. Mene neko može da pljuje a ja ne smem da uzvratim? Toga nema. To se desilo jednom i nikada. Ozbiljno ste bezobrazni. Baš ste ološ stvarno. Bilo bi vam krivo što se ne družite ljudski sa mnom da me znate lično. Ali jbg. Ma ko jebe ovo sranje više.

Ma jebite si mater

bolje da ih nema, ali obzirom da ih ima, neka ostanu ovakvi kakvi su, da samo drkaju kurac u pozadini i povremeno rokaju neko-naloge. nije potreban onaj fašizam od pre nekoliko godina, tj. ne treba kajzenov harem kozmokostića da otera i ovo malo jada što je ostalo.

Eh kad se setim Celtove čvrste ruke...
No homo

PS: za reklamu stvarno ne znam, ali ne bi me čudilo da je fejk. Kako starim, shvatam da je sve više stvari i sećanja fejk.

kakve bre cvrste ruke bukvalno nista nisam radio. pred kraj moderisanja sam se svadjao sa ostalima da se ne tripuju i ne izigravaju autoritet, pa me razmodovali

Sta znaci filozof u civilu?

a ti koji čitaš mnogo sereš, ti bi da moderatori razbijaju svima pičke osim tebi, to je po tebi najidealnije. e ne može to tako.

a ti koji čitaš

dakle, nije Celt
skeč

нека модератори мало погурају код казана да се уведе блок опција то би било веома иновативно иначе

oćemo li opet doći na fIliPE kOsTIću level prozivanja, čisto da se pripremim?

zvižde kajzari jaja za vukajliju, zato je i nasro moderatore, jer ga toliko mrzi da uopšte pomisli na ovu kantu od sajta. blok opcija, da nešto novo uvede? jeste jeste, hoće on.

и мало да регулишу једини део сајта који се користи, значи ФОРУМ за неупућене модераторе а не да се дркају око дефиниција

dakle mrtvi čet besplatni možeš imati na svom blogu o čiuvavama, ali kajzen-aga kaže jok.

Ma ko jebe ovo sranje više.

Ajde sad jos jednu pjesmicu i odjavnu poruku, ima brat bratu 15 min od prethodne

Kaizen je ukinuo cet radi brige o nasem zdravlju. Previse smo visili tamo