Prijava

Mislim za mene su 60 eura pojam od para. Platiću račune ako ništa... u svakom slučaju bi mi godilo, a nekome je to džeparac. Naravno Prof i Bugi ostaju, ne da nekome uzmem mesto nego ako postoji način da ima mesta za još jednog eto, da zaradim... nisam znala da to može.

Mislim nisam znala da se modovi plaćaju.

Aj ozbiljno ako neko može i želi da mi pomogne to bi bio odličan način, na mesečnom nivou 7000 su računi, mogli bi da živnemo malo. I da me zaposle sad bilo gde ne mogu da radim 8 sati, vodim dečaka u zabavište na 4h, nema ko da ga uzima niti vraća kući. Daleko smo od zabavišta sat vremena hoda. Mama je otišla kod babe, sami smo. Eto načina, nisam znala ... ako je moguće... Biću po p.s. - u. Verovatno postoje neka pravila i slično, poštovaću sve maksimalno, za tih sedam hiljada radiću od kuće kao za 30 000, mislim sve što treba i što mogu.

Ili ne mora ovaj, ako neko zna bilo koji neki sajt, da treba mod, ili išta slično, ma kakav posao preko neta gde mogu da zaradim tih 7000 da me preporuči ili uputi, sama ću se javiti...

Kaizen je poslanik sns u skupštini, mislim da moraš da se učlaniš u stranku ko što morali prof i bulgakov

'dus died for our sins.

Jedi sira da ti dupe svira

Čiča Morada, kurčeve ustima napada.

hahahahahahaha

Čemu se smeješ? Da se i ja malo nasmejem.

nema leba bez motike, a sedenje na guzici čitav dan logovanje na forum jednom na dan nije motika.

Obrazložila sam lepo sve i više od toga. Ali dobro. Smej se. Prijatno ti bilo.

Nema na čemu. Hoćeš nešto od priloga? Neki sos?

neću, hvala na ponudi.

moze kentaki gold dip

Ne znam šta je kentaki Tomo.

Plaćamo moderatore?