Prijava

Pogresno gledate na to. Oduvek i svuda su vlastela imali x zena jedina je razlika sto u islamu je crkva priznavala do 4 ugovorena braka i decu iz tih ko naslednike, a u evropi nije, nego jedna zena samo i deca sto napravis.

Svodi se na kontrolu moci i ta sranja, ko je naslednik itditd.

Sirotinja sa druge strane mogla sta hoce u principu

Ghost Dog chad gledalac MeatCanyona

Mada ovo 4 mi malo, imali su hareme jebene.

Jedino mozda nisu mogli naslednici da budu od svih.

To fora tad bila jbg, dao si cerku za neku uslugu ili alijansu i ocekujes da ces sutra da saradjujes sa svojim a ne sa tudjim unucima.

Jedino mozda nisu mogli naslednici da budu od svih.

Memet Osvajač proglasio za zakon da novi sultan kad stupa za dužnost braću svoju da pobije. Ako ih nisu pobili držali su ih zaključane u "kafezu" (deo harema) i davali im da piju i drogiraju se, jebu, da budu debili nesposobni za vlast. Ako i gekne sultan, da budu u fazonu nemojte ovu budalu. Mada mislim da je bio bar jedan slučaj da je ta budala došla za slutana.
Generalno problem sa poligamijom je što je nasleđivanje shitshow. Puno dece od različitih žena, svaka naravno oće da njen malac nasledi sve. S razlogom postoji izraz "haremska politika" koji se odnosi na takve intrige.

Mada ne znam kolko je stvarno široko bila praktikovana poligamija u Islamu kroz istoriju. Obično pred očima imamo neke ekstremne primere paše, slutane itd

Rendom mali Mujo je krivio kičmu da prehrani sebe i ženu, kamoli još tri rospije. Vlastela svih vera i nacija je karala, nije vadila. Broj dozvoljenih žena nije bio važan.

Mislim da mnogi internet alfa mužjaci piškaju u gaće na ideju da će oni moći da imaju četri žene, koje će im biti pokorne, i srećne što su s njima, a neko nijednu, dok realno bi se obesili pored 4 zvocala i tuceta dečurlije.

u islamu je crkva

Za mnoge je i jedna puno. Dece bez.

Ми смо ми смо ми смо муслимани, Алахови робови

muslimanska crkva bombas, meni to onako univerzalni pojam, zajebo sam se :)

svi imaju neko svoje ime, al dal je crkva, dzamija ili sinagoga meni sve to na kraju isti kurac.

Ako ih nisu pobili držali su ih zaključane u "kafezu" (deo harema) i davali im da piju i drogiraju se, jebu, da budu debili nesposobni za vlast

Brat od Đovaka fazon a

Andrew Tate fleksovao svojim kolima Greti Tundberg a ona mu odgovorila small dick energy i onda on snimio klip kao odgovor u kojem je narucio picu pomocu koje je doksovao sebe i uhapsen za trgovinu ljudima.
Ovo nije fanfic ovo se stvarno desilo

LOL
O
L

neka je konačno pala ta budala andreu tautescu.

Nisu ga osudili jos.