Prijava

In je napusavanje i dziberski talk

muka mi vise ovih aktova bezosecajnosti sa svih strana, dovoljan je jedan da mi sjebe dan ionako ih ima pregrst irl
i jos ispada da sam musko, ma jebi se bre

Sad vidim ovo...
Ovaj, imala sam problem s tim. Kad sam se pojavila nakon mnogo vremena mislili su da sam trol s 200 iq-om ili neki Stratimir, Desimir kako god, neki vanserijski androgin iliti jebem li ga... mnogo sam se borila da ih ubedim, bezmalo svim sredstvima. Ali još nisam. Nemoj da se nerviraš ljubim te. Jako si mlada, simpatičan ti je način komunikacije, sladak ti je glas, nemoj sebe da zatrpavaš negativnom energijom.
Mislim, ko ti kaže, ali bar se nadam da olakšavam...

Slažem se sa AvvI

mislili su da sam trol s 200 iq-om

Jbt, ja onda imam 1000IQ.

Bombas slikao trendžu, Reme vrat, i ti sad snimaš ovo da mi dokažeš nešto.

Lol

Inače poslušao sam samo prvih 3s i prekinuo.

Nešto Toma mora da dokazuje da je žensko.

Boli me kurac šta si poslušao, šta ne. Trenutno trpim takve bolove da ne znam ni šta pričam, iskreno, ni kako sam uopšte pričala ali sam osetila potrebu da to uradim. Ostavi devojku na miru. Ne budi seljak, stoka i majmun.

Dobro. Pogrešio sam. Izvinjavam se.

Pozdrav.

Nemaš razloga za tako nečim ozbiljno, ako smatraš da si iznad onda se ponašaj kao da si iznad. Konkretno nas dve ti se ništa nismo ni zamerile, niti slično. Pozdrav, i hvala. I nadam se da je iskreno.

Od kad sam ovde, ja sam tu da se zezam. Šaljivi sajt.

Uvek bilo peckanja, tako ovde funkcioniše. Sad sam poslušao tvoj audio, ako tako ljudi shvataju moje šale, ja se izvinjavam. Ne želim nikome zlo.

Ništa, i ja se šalim. Mislim ono, imala sam potrebu da joj stanem u zaštitu. Zima je, hladno, smor, svi dođemo ovde da se našalimo, opustimo, to stoji, ali ima nas malo osetljivijih, ipak smo žene, kao što mi ne možemo sasvim vašu prirodu da razumemo tako možda ne možete ni vi našu. Uvažavam. Razumem. Isto i ja, mislim kako se sve nisam ponašala u revoltu i šta sve nisam iznapisala - bože sačuvaj. Ali svi smo ovde jedna čudna družina, i to je ok što se razlikujemo. Hajde da ovo bude jedna pozitivnija sredina. Svi smo ćevapi koji se peku na istoj vatri, najzad.

Ni mi tebi ne želimo zlo. Niti je to zdravo. Niti išta olakšava ili menja. Naprotiv. Zajedljivost truje dušu. A jedino ta duša je protivotrov. ❤️

Više niko. Još ti si malo kritičan. ☺️

Volim i ja. Lepo je. Baš.

Gta 5 al ubili Trevora posle pljačke

nee sto bas trevora