Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Možete li da sredite u pretrazi autora da se pojavi ime autora po njegovom prethodnom nicku? Mislim, da piše taj nov, ali kad se ukuca u pretrazi stariji nick, da se pojavi i taj iako ga je promenio.

  2. :] Ne mogu da verujem da mi je neko, prst ili surovi, obrisao definiciju tek posle 24 sata, objasnivsi da nije definicija. A pre toga su je i citali i komentarisali modovi, jos je skoro 40 ljudi stavilo medju omiljene. Stvarno vas boli kurac.

  3. ja sam tek sad pročitao, ostavio komentar zbog čega sam ej obrisao, pa onda obrisao :D

  4. Obrisali ste mi dve definicije koje su mogle da provuku takav status...............A ovu poslednju sam pisao sat i po vremena..Ja vas prosto obozavam! Danas mi je i obrisan poster bez objasnjenja :] Vec se nosim mislju da napravim duplih naloga koliko ne mozete da izbanujete i da pocnem da se penjem svima na kurac i kvarim ugodjaj. Nije da bi me mrzelo :D

  5. ne vidim u čemu je problem. obe su obrisane iz potpuno istog razloga. obe sam prokometarisao i ne znam da li ćeš mi verovati ili ne, stvaro nisam znao da si obe napisao ti (nisam ocenio pre brisanja)

  6. Nije ni bitno. Ne ljutim se, samo sam razocaran jer sam na ovu poslednju potrosio jako puno vremena. I ipak jeste definicija, pazio sam. Nije cak ni interna fora. Ako se ne brisu definicije vezane za komentarisanje vukajlije, nije mi jasno zbog cega definisanje njenih clanova prolazi drugacije.

  7. naravno da se i takve, u velikom procentu brišu. jebiga, i meni je žao tvog utrošenog vremena, jeste pomalo surovo, ali jebiga, izvini.

  8. Радим социјални експеримент па ми је потребна помоћ модератора. Да ли бих могао добити статус хејтера на недељу дана?

  9. aj da ti učinim, jer si mi drag. podseti da se skie, boli me dupe da pamtim :D

  10. Želim da znam ko je od modova obrisao ovu definiciju
    http://vukajlija.com/bukvolog/176852
    i ako zna neka mi taj objasni po kom to kriterijumu je nekvalitetna.

  11. Да л' је дозвољено да вратим дефиницију са гробља?

    Мислим, на начин да је поново објавим. У питању је дефиниција коју сам ја пре око 2 месеца обрисао, ни сам не знам шта ми би, а живела је тек нешто више од пола сата...

  12. Sta je potrebno da bi neko postao moderator?

  13. Ja znam šta je potrebno da dobiješ otkaz kao mod.

  14. @ripli

    jeste. naravno da jeste. cak bi ponekad i savetovao starijim clanovima da pogledaju nesto sto su definisali pre x godina kad su dosli na sajt, pa ako je glupo a jedini su ga definisali, da obrisu pa ponovo bolje...
    takve stvari samo mogu da podignu kvalitet celokupnog sajta.

  15. @jtu
    džimi nije tu. zapamti, pa napiši ponovo za jedno nedelju dana.

  16. Zanima me šta predstavlja onaj grafik na profilu. Kontam da je nekakvo praćenje aktivnosti autora, ali šta koja linija konkretno predstavlja?

  17. lila-definicije
    plava-komentari
    zelena-postovi na forumu

    Нисам модератор, али ајде да помогнем :)

  18. Ja ne znam, a i mene zanima :)

  19. ljubičasto je definisanje
    plavo valjda forum postovi,
    a zeljeno komentarisanje :)

    možda je pplavo komentar, a zeljeno forum, ali ljubičasto je 100% definicija lol.

  20. moguće da je peki u pravu :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.