Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. I to sam objasnio, neću ponovo.

    Uostalom, šta ti pokušavaš čoveče? Jel si pijan, naduvan? Šta ti je uradio kaizen?

    Ako ti se ne sviđa ovde, izvoli napusti sajt, niko te ne vuče za rukav. Ne glumi nekog drvenog advokata i gledaj svoja posla. Teorije zavere zadrži za sebe.

    Idi definiši nešto, sledeći post smatram spemom.

  2. Ok, sačekaj kaizena pa ga pitaj. Ili mu pošalji PVT, ili mejl, kako hoćeš.

  3. Ne znam gde da okačim Kajzenov post vezan upravo za linkovanje na fejsu, pa dodjoh ovde, a nemam šta da pitam.
    Da znaju članovi koje mišljenje on ima o "reklamiranju" na fejsu.
    http://vukajlija.com/forum/teme/7634?strana=120#post_541733

    Mala pomoć:)

  4. Zasto je moje pitanje obrisano?

  5. Zato što bi ovde postavljaju ozbiljna pitanja. Sva ostala se brišu kao spem, a oni najuporniji odlaze na klupu 48h.

  6. Pa to i jeste bilo ozbiljno pitanje... Zanima me ko je covek....

  7. Pa ne znam šta da ti kažem, zašto bi bilo ko ovde odgovarao na takva pitanja. Ako te baš toliko zanima, ti pitaj njega lično, mada sumnjam da je baš rad da deli svoj JMBG i detalje o urinokulturi sa bilo kim ovde.

  8. Да ли још увек важи правило да дефиниција мора да скупи 20 за 24 сата, иначе ће бити обрисана? Знам да сам то негде раније прочитала, а сад никако не могу да нађем.

    *Кажем ја да не могу да нађем, по сећању сам написала. Овај други пример ми је одавно јасан. Хвала.

  9. To pravilo nikad nije glasilo doslovno tako, već "Ako definicija ne skupi 20 za 24h, s punim pravom može biti izbrisana". To naravno ne znači da će sigurno biti izbrisana. Isto tako, ne znači da će definicija ostati u životu ako ima 150 poena za 24h. Relativizacija totalis.

  10. О талентованом Сосињо...

  11. Boldrik - greješ klupu 3 dana zbog klevetanja, i zbog spemovanja teme. Ja da sam hteo da svi znaju ko je , sigurno bih okačio ime autora. Ovo nije podforum "zezanje"...

  12. Не разумем. Свима осталима се име нашло на стубу срама. У чему је сврха понизити...некога? Именуј га човече, није фер према осталима.

  13. Стварно, Корле, стуб срама служи да се именује.

  14. Да ли је претерано то што сте ставили и Димеа на стуб срама?
    Имао је само један дупли са кога се оцењивао (а имао је мање од 15 дефиниција тада, чини ми се), што су још многи радили и пре, а и после њега. Или њега скините одатле, или гоните све који су то радили.

  15. Meni je ovo jedini dupli nalog koga sam imao, ikad. Ne htedoh da dam nikakav komentar sa mog naloga, "zbogradi" da ne remetim idilu oko mog "lika i dela".

    ...Elem, ja sam sebe uhvatio da sam Vukajliju uopšte i izbrisao iz "bukmarka" zato što su unazad nekoliko meseci autori, a i njihove definicije, na nivou nižih razreda osnovne(a i jesu izgleda iz nižih rareda osnovne, ili su možda iz viših - ali su samo zaostali u razvoju)... Pola je o tome kako se mnogo pije "Jelen" pivo, ko kako ide u WC, onda čuvene "jebačke definicije" i slično. Malo je sve to patetično, onako na pred-tinejdžerski način, ako se razumemo.

    Stoji to da je popularnost sajta mnogo veće nego pre par godina, ali je očigledno da će to nekako da se vrlo brzo sroza, pošto ukoliko neko ima više od 14 godina, teško da 99% napisanog može da mu izmami neki smešak.

    Ne bih voleo da tim takvim putem Vuka padne sa pozicija koje ima među ljudima koji se bave i drugim medijima i da jednog lepog dana više ne bude zanimljivo i nekim tamo novinarima ili sl. to što se ovde piše.

    Možda bi i modovi mogli malo da bolje stegnu situaciju, ili se potrude da smisle neki način kako da malo podignu kvalitet...ovo sada je zaista bezveze.

    Pišem ovo samo zato što se nijednom nisam nasmejao od srca u poslednjih 10 logovanja i to mi je jako teško palo, pošto zaista volim ovaj sajt i zaista sam se svojevremeno trudio da bude najbolji(koliko sam umeo i znao), a on očigledno sada izgleda dosta devalvirano u poslednje vreme. Naravno, to nije zato što mene nema, već je nekakav trend u pitanju, koji bi bilo lepo nekako obuzdati...

    Vita jela, zelen bor...

    P.S. Znam da ovo ništa neče promeniti, nije se ovim postovima menjalo ni nekada(kad je ono bilo "moje vreme", haha), ali ja čisto da kažem, više svoje savesti radi.

  16. Misliš li da neznamo šta se deševa? Pa dnevno se u proseku banuje po 3 člana, i to trajno.

    p.s. niko ti ne brani da se vrneš i pripomogneš :P

  17. хоће ли ико обрисати оне дефиниције што смо их пријавили? фала