Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Kao sto sam vec napisao, ne stavljam ih da bi se dopali jednom autoru. Ti stvarno delujes kao ok autor i momak, mozda covek (dobar si i umetnik).
    Ne trazim da neko prema meni ovde bude strog ili blag. Nemas pravo da mi skidas poster, ako nije dobar dobicu lose kritike pa cu se cesati po glavi.
    Ne mislim da je sve sto kazem kvalitetno. To su moji stavovi i vidjenja koja delim sa drugima koje u sustini ne poznajem, tako da njihova kritika ne moze previse da me pogodi, kao ni moja nekog drugog autora.
    Nastojim da ponekad budem duhovit, ponekad nesto prvi definisem, ponekad iznesem neki svoj stav. Imam svako pravo da mi vratis poster, pa neka ljudi sami odluce. Zato je ovo i sajt sa demokratizacijom u pokusaju - svako ima pravo glasa, bio on budala ili genije.

  2. "Nemas pravo da mi skidas poster, ako nije dobar dobicu lose kritike pa cu se cesati po glavi."

    Naravno da ima pravo da ti skine poster. Kraj rasprave.

  3. Ja sam ti obrisao Ciklone.

  4. zato uopste ne diram postere... i onako je najobicnija slika skinuta sa nekog sajta (kreativno u pm) i najvise pluseva dobije ona slika koja je najsmesnija, a kad neko obrise, autori se bune ko da si mu pocepao pola romana sto pisao godinu dana.

    big dil.

  5. Slazem se sa celtom. Ja od davjas postera imam samo dva koja su slikana mojim aparatom.

    Ali dobro nam dođu ti posteri. Misim, odlični su za popularnost. Klepišp dva dnevno, pokupiš poene dok ne dođe neki mod i kraj.

    Pitanje za modove, da li će biti mozda razdvojeno bodovanje postera od bodvanja definicija, i da li postoji mogućnost da ti bodovi od postera ne ulaze u popularnost?

  6. Shiva,jedan gaf ne treba zatrpavati vezivanjem za propozicije. Ne bih se uopšte raspravljao o kriterijumima šta Vukajlija može da otrpi – a šta ne. Objašnjenje je NEKVALITETNO-verovatno zbog malog broja godina koje imaš i zadatka koji ti je moderatorska ekipa poverila da odradiš, jer nisam ni primetio da si prisutna bila na sajtu kad je definicija obrisana. Činjenica je da nemam nameru da trpim vaše moderatorske slobode i elastične kriterijume šta je dobro šta nije, šta je definicija, i kako savladati proced definisanja, i samo bih vas kratko podsetio na nasumice izabrane vaše domete. Možete odvojiti dovoljno vremena i razgraničite šta je zajebancijai provokacija, šta definicija:
    Smrt patrijarh Irineja-by bleki
    „Ja ne znam kada će to da se desi, al se nadam da neće da zapadne neki post. Onomad, kad Pajaispusti dušu, usr'o sam se jedući džema i leba, i sarme bez mesa.“
    Muva-Shiva
    Ono što svaki put pokušamo da uklonimo kursorom, bezuspešno.
    Dopada mi se zamenica ONO na kojoj počiva cela defincija
    Naravno, i dalje nemam ni protiv koga lično, ali jednostavno neću više ništa ni da ponudim

  7. Saglasan si da moderator ima pravo da obriše tvoju definiciju ako proceni da ona krši neko od ovih pravila

    "Činjenica je da nemam nameru da trpim vaše moderatorske slobode i elastične kriterijume šta je dobro šta nije..."

    Činjenica je da ja nemam nameru da trpim tvoju ničim izazvanu slobodu da procenjuješ moju procenu. I ovi navodi definicija u tvom postu nemaju veze sa pričom, kao ni link u daljem tekstu.

    http://www.getonmyhorse.com/

    Hvala na razumevanju. Unapred.

    edit by celt:
    ovaj video iz linka je toliko glup i pesma toliko ide na zivce da ne mogu da verujem :)

  8. 'вако...(ово сам требао раније, јбг) Почетком прошле године сам се регистровао на сајт и био активан можда месец (или мање) и онда сам на више од 6 месеци остао без нета...после дуго нисам могао да уђем с тим налогом (због шифре) па сам отворио овај...јел' може да се банује (или шта већ) тај први налог, да не би испало да ми је овај дупли?

  9. који налог?

  10. http://vukajlija.com/recnik/autori/10827

    успео сам после да убодем шифру, ал јбг...овај ми налог дражи...

  11. Ајд, бановаћу га.

  12. ок...хвала...

  13. Pošto sam dosta definicija poslao na groblje, APELUJEM da se skinu komentari sa upokojenih definicija, jer neki nisu ni za kriv kurac, pogotovo u mrtvim definicijama ''Se7en'' i ''Peder''. Stvarno nemam pojma, zašto je ovo uvedeno kao novina, kada nema nikakvu prednost, samo pravi nepotrebnu gužvu???!!!

  14. veeeeeeliki poso, mala vajda.
    ne sekiraj se, niko to neće pročitati.

    nikada.

  15. obrisite nalog mile.trotinet
    nisam dobio mejl i nisam mogao da se registrujem pa sam otvorio ovaj

  16. izvinite ako sam promasio temu ne ynam gde da stavim

  17. Nema tog sa tačkom, makar ga ja ne vidim. Nebitno. Dobrodošao u svakom slučaju.

  18. E,сад,не знам колико је пута поновљено овде,али сам заборавио-шта се на овом сајту тачно подразумева под спемом?Ако је то већ било,баците ми линк да видим.

  19. http://www.youtube.com/watch?v=M_eYSuPKP3Y
    Evo ja upravo spamujem ovu temu. :)
    Ti je jasnije sada? :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.