Izbori u SAD-u 2024.

  1. Lik nije igrao dovoljno kolodjuti

  2. Vučić npr kad je išao da otvara Fruške terme (lol) hotel i osoblje dan ranije dobili instrukcije - kuda će predsednik da se kreće, gde će da stane da ga snimaju itd. Sve u detalj bukvalno. Kobre dan pre toga prečešljale FG, taj dan ih je bila gomila okolo, šanse nije bilo nešto da pođe po zlu. Jebeno otvaranje hotela u Srbiji, zamisli kakva logistika je na predizbornom skupu u Americi, zemlji gde su već ubijali političare.

  3. haha krenulo levicarsko kmecanje

  4. Caro ja pobegao na NZ da ne moram da Srbima objašnjavam, pogegao bih na Mesec ili Mars ali nisu još izgradili infrastrukturu, Elone reaguj

  5. Vučić npr kad je išao da otvara Fruške terme (lol) hotel i osoblje dan ranije dobili instrukcije - kuda će predsednik da se kreće, gde će da stane da ga snimaju itd. Sve u detalj bukvalno. Kobre dan pre toga prečešljale FG, taj dan ih je bila gomila okolo, šanse nije bilo nešto da pođe po zlu. Jebeno otvaranje hotela u Srbiji, zamisli kakva logistika je na predizbornom skupu u Americi, zemlji gde su već ubijali političare.

    ista ko kad je pao kenedi el i to bilo montirano jeli

  6. obj bice ovog jos, fica su spucali na istu semu. Globalni majndset mora se promeni prvo moramo resimo likove kakvi su melk i che

  7. Ovo je vin vin kako god, ako je stejdžovao skočiće mu popularnost i dobiti izbore glatko, ako je neko stvarno pokušao da ga upuca, ovaj će brzo skontati ko su nalogodavci i, pošto je kompleksaš sam po sebi, krenuti da se razračunava sa kojekim. Generalno gledano Tramp skoro osam banki, šta će njemu više para ili bilo čega - bilo bi u redu da krene u četvorogodišnje čišćenje kojekakvih govana koja su se tamo odavno nataložila, otišao bi u istoriju kao borac za pravdu itd.

  8. Ona slika Skeletor što postavio biće u svakoj učionici

  9. Što Caro mi smo budućnost Melk hard left ja alt right da imamo HUNG PARLIAMENT hnjohnjo

  10. Ali da ovo što reče Čevu, da je gekno Tramp sutra bi građanski rat krenuo spontano, pitaj Boga na šta bi to izašlo.

  11. bukv tramp nema sanse dobije izbore jer su i prosli bili namontirani, ako ih dobije lagano to nije dobar znak svakako.

    ok je ova prica vcrs jer nema poente bude namonitrano iz istog centra sto mu dodje na isto dal je real atentat ili je namesteno jer nemas sansu u drugoj varijanti sa satanistima.

  12. Marina Abramović za precednika pa da dodje drugo Hristovo spuštanje na dunjaluk

  13. tek ce biti kmecanja kao sto sam reko

    1 namestio sam sebi zarad mejmuna fazon nije dovoljno sto ovaj juce reko zelenskom de si putine bajden hard oponent
    2 dipstejt atentat
    3 lokal mejmun uzo pravdu da spase svet desnicara fasista

  14. Tramp jako vodio u toj trci još pre one nesretne debate, skočio mu rejting bio baš nakon onog suđenja.

  15. malo smesna situacija kad je u svim predikcijama bukv da se skine bajden da ni ne ucestvuje koko se blamira na svakom cosku

  16. pajz jbg ta spika o dva senilna starca izlapela coveka ne igra klasik pricu, nije trampisa taj koji je mutavac

    obj ima i 100godisnjaka koji istrcavaju maratone ne znaci imati 80 dina biti dementan istovremeno.

    evo da te neko pita u igrici za aktera sta bi uzeo trampa ili bajdena sve receno

  17. JUST IN: The gunman and one audience member are dead after a shooting at former President Donald Trump’s rally in Butler, Pennsylvania, on Saturday night, according to the local district attorney. Another spectator is in serious condition.

  18. haha al prvo bila vest kako se ogrebao za uvo dok je padao na zemlju toboz uvatio se sad vest kako ga je okrznuo metak po uvetu na par cm od glavudze

    I P A K
    P
    A
    K

  19. O jebote Mask podržao Trampa, Pelosi i Bajden se mole za njega, možda ipak jeste dipstejt čim su se prvi javili, premda vidjen je patentator kako se penje na krov, baš amaterski deluje ali SVE JE SUPROTNO OD ONOGA KAKO IZGLEDA, Čvorović 4 life biatch!

  20. otprl da se ovo desilo bajdenu ili nekom drugom mejmunu bilo bi proglaseno 365 dana zalosti vec vidjena praksa

"vukajlija.com estimated worth is $111,500.2 USD."

WebSiteOutlook | 20. Februar 2011.