Prijava

Ehh taj tangram, ko ga ne zna ne bi nikad ni saznao za nj da nije nostalgičnih tužnih forumaša kojima je nekada sve valjalo a sada ništa nevalja

Onu temu za stare crtaće zapostavljate vidim

Stripovi, ali ne Marvelovi, usta im se serem, nego ZS i LMS.

Čučavac na autobuskoj u Ljigu.

Nindža kornjače. Neka deca i neki dogadjaji, prizori...Nintendo koji sam dobio u prvom. Nedostaje mi to da ne znam ništa i ne razumem ništa, vreme kada je jedino moj svet, onaj unutrašnji, bio jedino stvaran.

Nindža kornjače.

Jaooo i meneee...

Pošto sam mator konj od 38 svašta me čini nostalgičnim; rano detinjstvo, kasno detinjstvo, prva mladost...Sve je imalo svoju lepotu. Uglavnom se sve to svodi na prizore i sitnice, zvuk kandži jednog psa što trči po makadamu, nasip zimi, kada se čopor od dvadesetak dece spušta i sanka po čitav dan, put kojim sam išao u školu, prvi zraci sunca koji se probijaju kroz izmaglicu na reci, dok sa ćaletom dižem mreže, kapri sladoled, sveti Jovan kod dede i babe, kada se skupi čitava familija, pita s višnjama, neki čiča što nas vija sa motkom od dva metra jer mu krademo voće, igre...Otkud znam. Mnogo toga. Ovo mi btw ide baš sad u pozadini, lepo se uklopilo https://www.youtube.com/watch?v=QtAIZYN2ocs

Drkanje na one casopise za doljni ves, najvise sam voleo plavuse, eh to su bila vremena, Bog neka prokle pornice na indjernet :)

U ta doba je i Burda znala poslužiti

Prvise smo postali razmazeni, imaju pravo ovi iz religijskih forma lepse je kad je skriveno nesto, pa zamisljas... Znaju oni kao Bog su, to ih Bog naucio, ipak je Bog glavni perverznjak gleda vec citavu vecnot kako se ljudi i zivotinje prcaju zato je i naredio ljudima koje najvise voli da se kao skrivamo da bi mu bilo lepse da samo masta kako se prcamo. Ali to je samo moja teorija ne mora da znaci da je istina.

Isparavljate kurac moj isto kriv je, ustma :)

Vreme je da priznam da sam ja dupli od Ludog Psihijatra
.
.
.

Poremeceni Psihijatar LOL

Ludi Antivaksr je pleonazam