Šta vas čini nostalgičnima

1. Žele zeka me učini nostalgičnim.

2. Nigde ga vise nema kupiti.

3. Bog vam dao srecu, blagostanje, bogastvo i mnogo seksa, toliko mnogo da vam oci ispadnu a genitalije postanu suve kao sahara i kad se to desi i istrosite svu vlaznost i telesne izlucevine umrete tako sto se pretvorite u suhu prasinu.

Hahahahhah na ulici sam, ugazila sam u jebenu baru dok sam se smejala ovome.

Ccc ahhah još se smejem. Prosleđujem među narod.

-------------

Žele Zeka izgleda ubedljivo vodi po nostalgiji. ☺️ Za sada!

4. Zele zeka do pobede

5. Dobra bila i ona kao farma životinja eurokblok

6. Ima Euro blokčića u Slatkoj kući. ☺️ Ima i onih čokoladica Zaza, Sweet i Rum bar ☺️☺️☺️

7. carobnjaci sa sunkom od swisliona ali toga ima jos uvek

8. Ploče Nede Ukraden

9. Show Čunga-Lunga some love.

10. Samo onog vica sa Cunga Lungom do smrti.

11. Mačak i pijevac od Ćopića na kasetama.

12. Poštanske markice i novogodišnje čestitke. ❤️

13. Mirišljavi papirići ♥

14. Klikeri kao deca smo se igrali.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.